Radošā darbnīca ar Patriciju Brekti Rīgas mākslas telpā

Aigars Kauliņš, 10.03.2010., 20:15

20. martā plkst. 11.00 Rīgas mākslas telpā radošā darbnīca ar mākslinieci Patriciju Brekti. Tā būs interesanta darbošanās krāsām, kā rezultātā daļēji mainīsies mākslinieces personālizstādes "Kadru tvērējs" ekspozīcija. Izstāde apskatāma līdz 24. martam.

Radošās darbnīcas laikā, tiks apgleznota teju 7 metri garā INTRO zāles siena, kura pēdējās nedēļas laikā organiski iekļausies izstādes ekspozījā. Uz sienas tiks uzzīmēti reālā augumā stilizēti cilvēki no lidostām, sagaidītāji, lidotāji, pasažieri, kā arī detaļas, dažādas somas, čemodāni un braucamie ratiņi. Uz baltas sienas fona tiks radīti tēli, kurus radošās darbnīcas dalībniekam būs iespēja izvēlēties, kur pielikt savu radošo otas pieskārienu.

Radošās darbnīcas tēma ir izvēlēta mērķtiecīgi, jo tieši šobrīd apskatāmās izstādes "Kadru Tvērējs". Ekspozīcija ir veidota kā ilustrēts stāsts par divām kultūrām, Austrumu un Rietumu, stāsts par ceļošanu Indijas un Marokas iespaidā.

Darbnīcas vadītājai Patricija Brektei ir pieredze organizēt radošās darbnīcas, gan Andrejsalā esošajā studijā "Peahen", kas darbojas ne tikai kā mākslas studija tajā rezidējošajiem māksliniekiem, bet arī kā brīvās izpausmes vieta jebkuram cilvēkam, kuram ir vēlēšanās realizēt sevi kādā no mākslas veidiem, gan arī izbraukumos vadot radošā aktivitātes. Studijas mākslinieki labprāt piedāvā savas idejas un dalās zināšanās par to, kā ikviens var radīt interesantus un paliekošus ikdienas priekšmetu, kā arī veicina uz netradicionālākām aktivitātēm.

Māksla un mūzika papildina viena otru, tāpēc radošās darbnīcas laikā, par muzikālo izpildījumu rūpēsies FoTuo no Varka Kru.

Jūs esat mīļi gaidīti piedalīties radošajā darbnīcā šī gada 20. martā no plkst. 11:00 līdz 14:00, iespējams, ka pat ilgāk!

Radošās darbnīcas dalības maksa: 4 LVL, studendiem, skolēniem, pensionāriem – 3 LVL

Iepriekš lūdzu pieteikties uz: artspace@riga.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties