6. janvārī tiks atklāta Aivara Ivbuļa fotogrāfiju personālizstāde "Izslēgtais kineskops"

Aivars Ivbulis, 29.12.2010., 12:49

Izstādītajos darbos tiek apspēlēta tēma par televīzijas ietekmi uz cilvēku. Ar šiem darbiem autors aicina sabiedrību mazāk skatīties televīziju un lietderīgāk izmantot brīvo laiku.

Kas ir šī kaste, kas ar mum6. janvārī tiks atklāta Aivara Ivbuļa fotogrāfiju personālizstāde "Izslēgtais kineskops"s manipulē? Kādēļ tiek tērēts tik daudz laika lūkojoties kustīgos attēlos un dzīvojot līdzi svešām dzīvēm, ja ir pašam sava? Rodas iespaids, ka baseins dārzā ir katra cilvēka dzīves mērķis, jo tas taču ir katras slavenības mājas pagalmā! Vai televīzijas tiražētā realitāte ir tavs sapnis, tavs mērķis? Mums katram ir savi sapņi... Iespējams, kāds alkst redzēt pasauli un izjust to, sapņojot par kādu tālu zemi, ko redzējis TV ekrānā, - ar skaistiem dabas skatiem un jaukiem cilvēkiem, kur pavadīt brīvdienas. Ir muļķīgi apstāties pie domas, ka sapņi netiks izdzīvoti realitātē - naudas trūkuma dēļ. Ja tev ir sapnis, tiecies uz to un nepadodies! Dzīvo ar domu, ka reiz šis sapnis piepildīsies – Tu redzēsi pasauli, ceļosi un iepazīsies ar nezināmo, jo pasaule pieder mums visiem! Neatstāsim savus sapņus zibam TV ekrānā, un laiku, ko veltām viltus realitātei, labāk tērēt tam, lai iegūtu savu neatkārtojamo dzīvi. Dzīvojam savu sapņu īstenošanai, nevis laiski skatāmies uz TV piedāvātajām dzīvēm!

"Turklāt tuvākajā nākotnē neviens mākslas darbs netiks radīts tāpat vien; nav aiz kalniem laiks, kad parādīsies filmas vai grāmatas, kuru galvenais saturs būs slēpta "Kokakolas" slavināšana un "Pepsikolas" nopelšana — vai otrādi." (krievu rakstnieks Viktors Peļēvins)
Izstādi Aivars Ivbulis organizē sadarbībā ar bāru "Melno Cepurīšu Balerija".

"Izslēgtais kineskops" ir Aivara Ivbuļa kultūras menedžmenta un fotogrāfijas studiju noslēguma darbs Latvijas Kultūras koledžā.

"Melno cepurīšu Balerija" atrodas Jelgavā, Raiņa ielā 20.
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
deni2s, 29.12.2010. 15:28:07
Komentāra reitings: 1.29

Malacis Aicis :)

nedaudz erotikas, 30.12.2010. 09:23:49 (ip:95.68.81.242)
Komentāra reitings: 3.59

kampy ilgi gaidītais kailfoto sesions ar būs apskatāms?

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties