Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola aicina uz kvalifikācijas darbu izstādi

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola, 09.06.2015., 10:52

Šī gada 10. un 11. jūnijā Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola (LDMV) ikvienu interesentu aicina uz kvalifikācijas darbu izstādi un modes skati Alejas ielā 18, Liepājā.

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola aicina uz kvalifikācijas darbu izstādiTās vienlaicīgi būs diplomdarbu prezentācijas, ko piedāvās 36 audzēkņi, kas šogad plāno absolvēt mācību iestādi.

Trešdien, 10. jūnijā pulksten 17.00, Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē, Alejas ielā 18 ikviens interesents aicināts uz izstādes atklāšanu, kurā tiks prezentēti šī gada Arhitektūras, Interjera dizaina, Koka izstrādājumu dizaina, Metāla izstrādājumu dizaina Multimediju dizaina, Reklāmas dizaina un Mākslas izglītības programmu audzēkņu kvalifikācijas darbi.

Savukārt 11. jūnija pulksten 14.00 Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē notiks modes skate, kurā savus diplomdarbus prezentēs Apģērbu dizaina un Tekstila izstrādājumu dizaina izglītības programmu audzēkņi.

Tas vienlaikus būs profesionālās kvalifikācijas eksāmens, kura vērtēšanā piedalīsies Liepājas Dizaina un mākslas vidussklas un Latvijas Nacionālā kultūras centra veidota vērtēšanas komisija 14 cilvēku sastāvā.

Šogad kvalifikācijas darbu virstēma ir "Vai Tu zināji, ka Liepājā...". Audzēkņi strādāja pie tēmām, kas saistītas ar Liepāju, radot gan jaunas apģērbu un rotu kolekcijas, gan izstrādājot interjera dizainu un arhitektoniskus risinājumus, gan jaunas interneta mājas lapas. Audzēkņi veidojuši video īsfilmas, instalācijas, kā arī izstrādāta datorspēle "Šurpu-turpu Liepājā".

"Kvalifikācijas darbu skates ir vienlaicīgi lielu pārdzīvojumu, patīkamu satraukumu un labi padarīta darba sajūtu laiks, kad noslēdzas viens nozīmīgs dzīves posms skolas audzēkņu dzīvē. Tā ir iespēja pašiem audzēkņiem izvērtēt, kas un cik prasmīgi paveikts, kā arī interesentiem no malas novērtēt mācību iestādes spējas un potenciālu. Uz izstādi aicinām arī tos jaunos cilvēkus, kuri ir pārdomās par savu turpmāko izglītības iegūšanu", aicina Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas direktore Smaida Rubeze.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties