".eu" domēnu reģistrs iesaistās vides projektā zaļākas pasaules veicināšanai

"EURid", 15.07.2015., 12:25

".eu" interneta domēnu reģistrāciju operators "EURid" informē, ka šogad iesaistījies globālā projektā "Ecomapuà", lai kompensētu 2014. gada CO2 emisijas, kuras nesen aprēķināja organizācija "RINA Services S.p.a.".

".eu" domēnu reģistrs iesaistās vides projektā zaļākas pasaules veicināšanaiProjekts, kas tika izvēlēts milzīgā vides, ekoloģiskā, sociālā un ekonomiskā labuma dēļ Paras štata Maraho salā, ir tikai viena no daudzajām iniciatīvām, ko "EURid" ir īstenojis, lai sniegtu ieguldījumu ilgtspējīgā un videi draudzīgā nākotnē.

"Būdams par vidi atbildīgs uzņēmums, mēs esam cieši apņēmušies aprēķināt un kompensēt CO2 emisijas. Šogad ".eu" reģistram tas ir izmaksājis vēl mazāk, jo tas jau iepriekš ir atbalstījis vairākus mežu atjaunošanas projektus. Ar projekta "Ecomapuá" starpniecību mēs, cita starpā, saglabājam bagāto Amazones bioloģisko daudzveidību," komentēja Ārējo attiecību vadītājs Džovanni Sepija.

Priekšrocības, kas ir saistītas ar projektu, ietver, bet neaprobežojas tikai ar, apmēram 90 000 ha liela Amazones bioma saglabāšanu, ilgtspējīgas mežu apsaimniekošanas veicināšanu, kas ietver apmācības kursus par sēklu un ilgtspējīgu "açaí" ražošanu, kā arī skolas ēkas, putnu māju, dravu un zivkopības ūdenstvertņu būvniecību vietējās kopienās.

Lai uzzinātu vairāk par "EURid" vides politiku, lūdzu, apmeklējiet mūsu lapu: www.eurid.eu/en/about-us/going-green.

Lai iegūtu sīkāku informāciju par "EURid" darbu zaļākas pasaules veicināšanai, lūdzu, sazinieties ar info@eurid.eu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties