"Zaļais spēļu vakars" pulcē cilvēkus

Monta Lībeka, 30.03.2010., 19:36

27.martā, no plkst. 20.30 līdz 21.30 daudzviet Latvijā tika izslēgtas elektroierīces, jo tika atzīmēta "Zemes stunda". Visi cilvēki tika aicināti, kaut uz stundiņu, iztikt bez elektrības.

Zaļais spēļu vakarsTāpēc, mēs, Kultūras aktīvistu apvienība "OPĀ", rīkojām "Zaļo spēļu vakaru", kur ikvienam bija iespēja pierādīt sevi dažādās spēlēs, kā piemēram, Twister, Šautriņas, Alias, Uno, Domino, Konfekšu acītē, Pokerā un Puzzles likšanā uz laiku. Protams, katras spēles labākais spēlētājs saņēma balviņas.

27.martā, plkst. 20.30 arī Tējas istabā tika izslēgtas visas elektroierīces. Kā jau programmā bija paredzēts, tika spēlētas dažādas spēles. Lai radītu gaismu telpā, bija nepieciešams atrast kādu alternatīvu apgaismojumu, tāpēc visa telpa tikai izgaismota ar ļoti daudzām svecītēm gan parastos, gan netradicionālos svečturos. Omulību u siltumu radīja kamīns un ģitāras spēle. Uz "Zaļo spēļu vakaru" bija ieradušies apmēram 50 cilvēku, gan gados mazi, gan gados pieredzējuši cilvēki, kuri šķita ļoti apmierināti. Patīkamu pārsteigumu radīja arī biedrība "Radi Vidi Pats", kuras jaunieši bija izgājuši ielās ar saviem sveču lukturīšiem un pievienojās Zaļajam spēļu vakaram. Vakara noslēgumā visi tika cienāti ar ceptiem kartupelīšiem un desiņām.

Dalībnieku un biedrības "Kultūras aktīvistu apvienības "OPĀ"" vērtējums – ļoti jauks, pozitīvu emociju pilns vakars, kurā bija iespēja iepazīties ar jaukiem cilvēkiem un kopīgi spēlēt spēles. Iepriecināja arī tas, ka Zemes stundai izbeidzoties, tā arī neviens vairāk nevēlējās ieslēgt gaismas, jo ļoti iepatikās atmosfēra, kura tika radīta stundas laikā. Izrādās, ka arī bez elektrības var atrast alternatīvas, kā pavadīt brīvo laiku. Visi dalībnieki atzina, ka gaidīs nākamo spēļu vakaru ar nepacietību - iespējams, sveču gaismā!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties