EURid apstiprina "zaļo" vides politiku nākamajiem trim gadiem

Bezpeļņas organizācija EURid, 14.10.2015., 07:24

".eu" interneta domēnu reģistrāciju operators EURid informē, ka turpinās daudzās īstenotās iniciatīvas, lai sniegtu ieguldījumu ilgtspējīgā un videi draudzīgā nākotnē.

EURid apstiprina "zaļo" vides politiku nākamajiem trim gadiemES domēnu vārdu reģistrs (EURid) vēlreiz apliecinājis savu apņemšanos attiecībā uz apkārtējo vidi nākamajiem trim gadiem. Briselē pārskatītās EURid Vides politikas 2015. gadam mērķis ir turpināt un attīstīt pēdējos trijos gados īstenotos centienus, kā arī padarītu Eiropu "zaļāku".

"Mūsu uzdevums ir iekļaut ilgtspējīguma principus iespējami lielākā skaitā uzņēmējdarbības lēmumu un rīcībā, tostarp tajā, kas tiek īstenota mūsu vārdā. Mēs paliekam nelokāmi, nospraužot mērķus gadam, lai nodrošinātu, ka šie mērķi tiek saglabāti," komentēja EURid Ārējo attiecību vadītājs Džovanni Sepija (Giovanni Seppia).

Enerģijas un ūdens taupības pasākumu piemērošana EURid centrālajā birojā, izstrādājumu un materiālu, piemēram, papīra, efektīva izmantošana un pēc iespējas biežāka tādu ikdienā izmantojamu priekšmetu izvēle, kuru izejmateriālu ieguve, ražošana, izmantošana un iznīcināšana rada minimālu ietekmi uz vidi, ir tikai daži no piemēriem saistībā ar uzņēmumu iniciatīvu minimālas negatīvās ietekmes uz vidi nodrošināšanu. Tāpat svarīga ir dalīšanās pieredzē par organizācijas EURid labāko praksi vides jomā ar nozares kolēģiem, kā arī uzņēmuma oglekļa izmešu ietekmes samazināšana, samazinot siltumnīcefekta gāzu emisiju.

EURid kopš 2011. gada īsteno ISO 14001:2004 un EMAS (Regulas Nr. 1221/2009/EK) sertificētu vides pārvaldības sistēmu (EMS), lai atbilstoši novērtētu savas darbības ietekmi uz vidi un kontrolētu savu politiku un procedūru atbilstību.

Visu Vides deklarāciju 2015.-2017. gadam, tostarp uzdevumus un rīcību attiecībā uz nākamajiem gadiem, lūdzu, skatiet šajā saitē: eurid.eu/en/about-us/going-green.

".eu" domēns ierindojas starp lielākajiem augstākā līmeņa domēniem pasaulē, savienojot vairāk nekā 500 miljonus cilvēku visās 31 valstī vienā interneta identitātē. Kopš domēns tika atvērts reģistrācijai 2005. gadā, reģistrēti vairāk nekā 3,5 miljoni .eu domēnu vārdu. Daudzi uzņēmumi un zīmoli izmanto tīmekļa vietni .eu kā praktisku risinājumu, lai skaidri paustu Eiropas identitāti un savas uzņēmējdarbības mērķus;

EURid ir bezpeļņas organizācija, kas pēc konkursa procedūras un Eiropas Komisijas norīkojuma pārvalda augstākā līmeņa domēnu .eu. EURid strādā ar vairāk nekā 750 akreditētām reģistratūrām un nodrošina atbalstu 24 oficiālajās ES valodās. Lai paustu savu apņemšanos un saistības pret apkārtējo vidi, EURid ir reģistrējusies ES Vides vadības un audita sistēmā (EMAS). EURid galvenā mītne ir Briselē (Beļģijā), bet reģionālie biroji arī Pizā (Itālijā), Prāgā (Čehijas Republikā) un Stokholmā (Zviedrijā). Plašāku informāciju var saņemt vietnē: www.eurid.eu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties