Aicina uz Zaļo spēļu vakaru

Monta Lībeka, 23.03.2010., 13:13

Tradicionāli 27. martā visā pasaulē notiek Zemes stunda, kurā visiem būtu vēlams uz stundu izslēgt elektroierīces, lai pievērsu iedzīvotāju uzmanību klimata pārmaiņām.

Kultūras aktīvistu apvienība "OPĀ", piedāvā pavadīt šo stundu kopā, spēlējot dažādas spēles, kur nav nepieciešams izmantot elektrību. Mūsu mērķis ir parādīt, ka arī bez elektrības ir iespējams atrast alternatīvas brīvā laika pavadīšanai. Aicinām visus plkst. 20:00 uz Zaļo spēļu vakaru F. Brīvzemnieka ielā 28 "Tējas istabā".

27.martā, plkst. 20.00, aicinām visus uz Zaļo spēļu vakaru, kur būs iespēja sevi pierādīt dažādās spēlēs, kā šautriņas, twister, alias, pokers, acīte, uno, puzles likšanā uz ātrumu, domino un stafetē "Bīstamās mājsaimnieces". Labāko rezultātu īpašniekiem būs balviņas. Kā arī būs iespēja klausīties ģitāras spēlē, sildīties pie ugunskura un, ja ir vēlēšanās, cept līdzpaņemtās desiņas.

Aicinām visus ierasties zaļā apģērbā vai ar kādu zaļu akcentu.

Zaļais spēļu vakars norisināsies F. Brīvzemnieku 28 "Tējas istabā" un pagalmā, kur kopīgi taps kāds neparasts mākslas darbs.

Aicinām jau savlaicīgi pieteikties uz šādām spēlēm:
• Šautriņas
• Uno
• Puzles likšana uz laiku
• Alias (pieteikties pa pāriem)
• Domino
• Satafete " Bīstamās mājsaimnieces"
• Konfekšu acīte
• Pokers
• Twister

Pieteikumu, kurā norādīt savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju un spēles, kurās iedalīsieties, sūtīt uz apvieniba.opa@gmail.com vai zvanīt 26322714.

Konkursu organizē biedrība "Kultūras aktīvistu apvienība OPĀ", kura 2010. gadā realizē projektu "Lauki Tev un Man". Projekts top sadarbībā ar Starptautisko programmu aģentūras "Jaunatne darbībā" atbalstu.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Ievasile, 27.07.2010. 11:12:33 (ip:84.237.184.87)
Komentāra reitings: 0

hahaa, tas desinas tiesam neizklausas iipasi zali;!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties