Cik slikta ir jūsu krākšana?

Alberts (apmaksāts reklāmraksts), 28.12.2015., 14:34

Daudzi cilvēki krāc. Patiesībā, atsaucoties uz Vikipēdijas rakstu par krākšanu, vismaz 30% pieaugušo, un iespējams pat 50% cilvēku, kā vēsta daži demogrāfijas dati, krāc.

Ja jūs krācat, tad droši vien jūs esat par to dzirdējis jau pirms tam – it īpaši, ja jūs dzīvojat ar kādu kopā. Par krākšanu var sūdzēties jebkurš, kas atrodas dzirdamā attālumā, un tas ir attaisnojams! Tā ir trokšņaina un tā var iztraucēt to cilvēku miegu, kas atrodas, jums blakus.

Bet, vai krākšana patiesi ir tik slikta? Vai tā ir pietiekami stipra, lai piesaistītu īpašu uzmanību – vai arī tā tikai mazliet kaitina un nav vērts ieguldīt lielas pūles, lai no tās atbrīvotos?

Tas ir labs jautājums – un jums droši vien interesētu uzzināt, ka veselības aprūpes speciālistiem šajā nolūkā pat ir klasificēšanas sistēma. Kā izrādās, pastāv 3 krākšanas pakāpes, diapazonā no visvājākās un vissmagāko – un šajā rakstā mēs apskatīsim katru no tām.

Tātad, cik slikta ir jūsu krākšana? Tālāk būs informācija, kas patiesi varētu jums palīdzēt atbildēt šo jautājumu.

1. pakāpes krākšana

Pirmās pakāpes krākšana ir vismazāk bīstama un apgrūtinoša. Parasti, cilvēki, kas krāc reti vai ļoti klusu tiek pieskaitīti pie pirmās pakāpes krācējiem -, kas nozīmē, ka to stāvoklis nav nemaz tik slikts. Krācējiem, šajā kategorijā pārsvarā nav nekādu elpošanas ceļu problēmu, kas ir saistītas ar viņu krākšanu, kas nozīmē, ka visticamāk nepastāv nekādas īpašas veselības problēmas, par kurām uztraukties.

Vislielākā problēma vairumam pirmās pakāpes krācēju ir fakts, ka viņu dzīvesbiedrs varētu par to sūdzēties. Ja jūs piederat pie pirmās pakāpes un jūsu partnerim nav dziļš miegs tad ir iespēja, ka jūs varat iztraucēt viņu miegu, esot trokšņains.

2. pakāpes krākšana

2. pakāpes krākšana noteikti ir soli augstāk no pirmās pakāpes. Pārsvarā cilvēki, kas pieder pie otrās pakāpes krāc biežāk ne kā tie, kas pieder pie 1. pakāpes (citiem vārdiem, tie krāc biežāk par trim dienām nedēļā). Šī līmeņa krākšanu var pavadīt dažas citas elpošanas grūtības miega laikā. Kas, savukārt var ietekmēt vispārējo miega kvalitāti.

Cilvēki, kas pieder pie otrās pakāpes, jūtas noguruši, miegaini vai tiem ir gūti nostāvēt kājās dienas laikā – īpaši, ja tiem ir bijusi īpaši slikta iepriekšējā nakts, krākšanas dēļ. 2. pakāpes krācēju dzīves biedri arī nešaubīgi cieš no nekvalitatīva miega izraisītām sekām.

3. pakāpes krākšana

Šis ir visnopietnākais krākšanas līmenis. Cilvēki, kas pieder pie 3. pakāpes pārsvarā krāc visu nakti un tik skaļi, ka viņus pat var dzirdēt no otras istabas. Par nožēlu, daudzi cilvēki šajā kategorijā arī cieš no sindroma, kas ir pazīstams kā obstruktīva miega apnoja, kas padara viņu vispārējo krākšanas problēmu daudz smagāku.

Tie, kas ciešo no miega apnojas nakts laikā var periodiski pārstāt elpot – kas liek smadzenēm pamosties, lai tie varētu kompensēt slāpekļa trūkumu. Cilvēki, kas cieš no šiem miega traucējumiem iespējams nemaz nezina, ka tas ar viņiem notiek, tomēr viņi ātri sāk izjust nekvalitatīva miega izraisītās sekas, piedaloties parastās ikdienas aktivitātēs.

Tas var arī ļoti traucēt viņu dzīvesbiedru.

Ko jūs varat darīt lietas labā?

Neskatoties uz to cik smaga ir jūsu krākšanas problēma, svarīgi zināt, ka jums ir iespējas. Pat, ja jūs piederat tikai pie 1. pakāpes, jūs tāpat varat novērot, ka jūsu dzīvesbiedrs no tā cieš – tāpēc palīdzības meklēšana, pat šajā gadījumā, noteikti ir laba ideja.

Sākumā var būt noderīgs iemutis, kas paredzēts krākšanas apturēšanai, neskatoties uz to, cik nopietna vai nenopietna jūsu krākšanas problēma var likties. Šīs ierīces nav dārgas, tās ir viegli lietot un tās var pasūtīt bez receptes.

Tās ir arī izrādījušās efektīvas vairākos medicīniskajos pētījumos. Jūs varat atrast informāciju par lielāko daļu labākajām krākšanas apturēšanas iekārtām šeit šajā mājaslapā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties