Piekto reizi — akcija "Lieldienu Donors 2010"

Tālivaldis Kronbergs, 26.03.2010., 09:04

Tas nav nekāds aprīļa joks! — Piedalies akcijā "Lieldienu donors 2010"! Izdari labu darbu pirms Lieldienām!

Latvijas Studentu vortāls "StudentNet" www.studentnet.lv sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru www.vadc.gov.lv un Latvijas Universitāti www.lu.lv aicina piedalīties akcijā "Lieldienu donors 2010", kas 2010.gada 1.aprīlī no plkst.10.00 līdz 13.00 notiks Latvijas Universitātes centrālajā ēkā, Raiņa bulvārī 19.

Akcija "Lieldienu donors" piekto reizi notiks Zaļajā ceturtdienā. Donorus sagaida organizatoru sarūpētās pateicības balvas: www.studentnet.lv/dzivojam/article.php?id=252337. Akcijas "Lieldienu donors" draugi aicināti pievienoties grupai portālā "Draugiem.Lv": www.draugiem.lv/group/24516.

Valsts asinsdonoru centra Donoru komplektēšanas un atlases daļas vadītāja Irēna Danilāne: "Šogad akcija "Lieldienu donors" svin savu piekto gadskārtu, šī jubileja iezīmē arī Valsts asinsdonoru centra un akcijas iniciatoru ilggadējo un veiksmīgo sadarbību. "Lieldienu donors" sabiedrībā ir jau ļoti atpazīstama asins ziedošanas akcija, un mēs ceram, ka tā turpināsies arī nākamajos gados, katru pavasari pulcinot labas gribas cilvēkus, kurus vieno vēlme palīdzēt saglabāt to līdzcilvēku veselību un dzīvību, kam tas ir vitāli nepieciešams. Protams, mēs aicinām cilvēkus būt atsaucīgiem ne tikai šīs un citu akciju laikā, bet ziedot asinis regulāri, lai slimnieki nepārtraukti tiktu nodrošināti ar nepieciešamo asins komponentu daudzumu."

Kas jāzina asins donoram? Ar šo informāciju aicinām iepazīties Valsts asinsdonoru centra mājas lapā internetā: www.vadc.gov.lv/tas_jazina.htm. Bezmaksas telefons donoriem 80000003.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties