Šogad Rīgas modes nedēļai neparasta seja

Tatjana Baļvas, 05.10.2010., 13:17

Baltijas modes federācija jau trīspadsmito reizi aicina uz "Riga Fashion Week", kas šoruden notiks no 3. līdz 6. novembrim viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija "Omega" zālē, kā arī citās interesantās pilsētas vietās.

Riga Fashion WeekĀrā ir zelta rudens, un tas nozīmē, ka tuvojas kārtējā Rīgas modes nedēļa, kurā rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem tiks prezentētas nākamās pavasara-vasaras modes tendences.

Šo sezonu Riga Fashion Week sāks ar jaunu logotipu un, protams, jaunu imidžu. Atšķirībā no iepriekšējām reizēm, kad Rīgas modes nedēļu reklamēja kāda Latvijas slavenības vai profesionāls modelis, šoreiz par "oficiālo RFW seju" ir kļuvusi... manekena seja, kuru visi pieraduši redzēt apģērbu veikalu skatlogos. Mūsdienās modes preču klāsts ļauj jebkuram cilvēkam būt modīgam, neatkarīgi no vecuma, ķermeņa proporcijām vai materiālā stāvokļa. Manekena seja simbolizē modes universālumu. Lai būtu modīgs, nav jābūt modelim vai sabiedrībā pazīstamam cilvēkam. Jebkurš var "valkāt modi", radīt to, interesēties par to vai sekot tai līdzi. Mode visiem. Tāda ir šodienas devīze.

Šī Nedēļa gatavo daudz pārsteigumu un interesantu tikšanos ar jauniem un jau labi pazīstamiem Baltijas dizaineriem, kā arī pasaules modes zvaigznēm. Riga Fashion Week rudens sesijas programmu papildinās jauni projekti, tradicionālas prezentācijas, kā arī tematiskas ballītes.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties