Open Air Vintage Festival #4. Uzsaukums!

Agnese Kleina, 07.06.2010., 07:58

Jūnijs. Jāņu dziesmas. Nacionālromantisks gars. Lai iet! Blogere Agnese Kleina un bodītes RetroSpectro saimnieki Linda un Mareks – tur solījumu un 12. jūnijā rīko jau 4. Open Air Vintage Festival!

plakatsKlāt ir jau ceturtais vintage lietu un sajūtu festivāls – vēl jautrāks, vēl radošāks un ar vēl bagātīgāku piedāvājumu! Sagaidot latviskākos no latviskajiem svētkiem – Jāņus, – šoreiz diesim un priecāsimies, latviešu eposa Lāčplēsis iedvesmoti, kas atspoguļosies gan stendu iekārtojumā, gan pārdevēju izskatā, gan visu apmeklētāju sirdīs.

Toties pārdošanā kā allaž ir lietas no vecmāmiņas pūralādes, vectētiņa skapja, kā arī visu tas, kas vienkārši vairs neder, bet kādam citam būs akurāt tieši laikā!

Kur? Dirty Deal Cafe Spīķeros, zem klajas debess (beidzot!) – iekšpagalmā, ieliņā gar DDC un Meta Café, kā arī DDC 1. stāvā, kas, kā jūs zināt, ir caurstaigājams, un jaunatvērtā Leļļu muzeja 1. stāvā.

Programmā? Iespēja tikt pie jaunām un ne tik jaunām brīnišķīgām lietām meitenēm un puišiem, baudīt dzērienus un uz veselu dienu aizmirst visu, kas nomāc prātu. Šis punkts vēl tiks papildināts tuvākās nedēļas laikā, jo mums ir padomā šādi tādi pārsteigumi.

Kad? Sestdien, 12. jūnijā plkst. 11 (un tā līdz pat plkst. 18.)

Kas tev tagad jādara? Ja plāno tikai iepirkties un ballēties, tad sāc krāt naudu un meklēt balles tērpu (dresskods – Lāčplēsis. Tas nozīmē – zīļu vainagus, Lielvārdes jostas, Lāčplēša ordeņus, Igo balto tērpu 80. stilā no rokoperas Lāčplēsis, lāčus uz galvas un lāčus apdrukās, Laimdotas bizes un Spīdolas tumšās acis, un vēl un vēl.).

 Apmeklētājiem pasākums ir bez maksas.la


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Zandis, 07.06.2010. 09:31:34 (ip:83.99.233.130)
Komentāra reitings: 0

Un kam tad nav bez maksas?

deni2s, 07.06.2010. 10:40:33
Komentāra reitings: 0

Droši vien pārdevējiem.

liizhj, 12.06.2010. 01:20:16
Komentāra reitings: 0

vispār jau tiešām tieši pārdevējiem arī nav bez maksas.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel


ienāktreģistrēties