Modes skate topošām absolventēm

Iveta Liberte, 10.05.2010., 22:26

15. un 16. maijā – 15.00, "Iespēju Salā" – Miera ielā 36, Rīgā, notiks modes skate, kura būs īpaša ar to, ka tajā tērpus demonstrēs arī šā gada topošās 9. un 12. klašu absolventes ne tikai no Rīgas skolām. Šī nebūs modes skate, šā vārda tradicionālajā nozīmē.

15. un 16. maijā – 15.00, "Iespēju Salā" – Miera ielā 36, Rīgā, notiks modes skate, kura būs īpaša ar to, ka tajā tērpus demonstrēs arī šā gada topošās 9. un 12. klašu absolventes ne tikai no Rīgas skolām. Šī nebūs modes skate, šā vārda tradicionālajā nozīmē. Ikvienai tās apmeklētājai tiks dota iespēja ieskatīties modeļu sapošanas aizkulisēs. Pasākuma apmeklētājām tiks sniegti praktiski padomi kā izvēlēties sev piemērotāko make up, matu sakārtojumu un atbilstošu svētku tērpu. Šajās divās dienās, gan skates dalībniecēm, gan tās apmeklētājām, tiks dota iespēja vienuviet rast dažādas idejas un risinājumus savam izlaiduma tēlam.
Par svētku tērpiem modes skates dalībniecēm gādās mūsu Sadarbības Draugi: Jennyfer, Parfois, Oasis, Outlet Bazaar, Mis Cherry Boutigue, CITYFashion, Zapping Milano un Seppala. Savukārt katrai meitenei piemērotāko frizūru un make up veidos stiliste Evija Briede ar Birutas Mageles starptautiskās stilistu skolas 2. kursa audzēkņiem.
Apmeklētājām un dalībniecēm, tiks piedāvāti īpaši piedāvājumi, kurus ir sarūpējuši modes skates Sadarbības Draugi, kā arī būs iespēja pakustēties kopā ar Latvijas salsas pērlēm no grupas AGUA.

Pasākuma sākumā un noslēgumā dalībnieces iemūžinās fotogrāfijās fotogrāfs Kristaps Ence. Modes skates dalībniecēm , kuras šajā gadā kļūs par absolventēm, tiks dota iespēja piedalīties fotokonkursā "Absolvente 2010". Uzvarētāju noteiks skatītāju balsošana, kura notiks no 17. līdz 31. maijam mājas lapā http://www.draugiem.lv/itseasy/. Titula "Absolvente 2010" ieguvēja saņems dāvanu karti 100 Ls vērtībā.

Ienākumi no pasākuma aktivitātēm tiks izmantoti Atbalsta kampaņas "It`s Easy!" mērķu realizēšanai.

Ieeja uzrādot viesu kartes.Vietu skaits ir ierobežots!
Iepriekšēja viesu karšu pārdošana "Iespēju Salā"(Miera ielā 36, Rīga) – 29814745 (Cena – 1.50 Ls)
 


"Iespēju Sala"
Miera iela 36, Rīga, LV-1001
Mob.tālr.: +371 29814745(Tele2);
+371 26398323(LMT)
Mājas lapa: www.itseasy.lv un www.draugiem.lv/itseasy/
E-pasts: info@itseasy.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties