"Modes blogeru MEET-UP muzejā: sarunas par 21. gadsimta modi"

Nataļja Sujunšalijeva, 23.10.2015., 11:02

Svētdien, 2015. gada 25. oktobrī, plkst. 17.00 Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs (Rīgā, Skārņu ielā 10/20) aicina uz noslēguma pasākumu "Modes blogeru MEET-UP muzejā: sarunas par 21. gadsimta modi" Aleksandra Vasiļjeva kolekcijas izstādē "Ielūgums uz gadsimta balli. 1915–2015".

"Modes blogeru MEET-UP muzejā: sarunas par 21. gadsimta modi"Vēl tikai trīs dienas Rīgā, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (DMDM) ir skatāma izstāde "Ielūgums uz gadsimta balli. 1915–2015", kurā eksponēti skaistākie vakartērpi no izcilā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva (Александр Васильев) kolekcijas. Šis ir pēc kārtas jau septītais projekts, ko Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (LNMM) īsteno sadarbībā ar kolekcionāru un ABLV Bank. Balles tēma guvusi līdz šim lielāko atzinību no sabiedrības puses, par ko liecina rekordlielais skatītāju skaits, kā arī ļoti plaši apmeklētie izstādi pavadošie pasākumi.

Lekciju un radošo darbnīcu cikls "Balles jēdziena antropoloģija", kas no 4. septembra norisinās DMDM, tiks noslēgts izstādes pēdējā dienā, 25. oktobrī, ar īpašu tikšanos plkst. 17.00–19.00, kurā piedalīties uzaicinātas Latvijas modes, skaistuma un dzīvesstila blogeres:

Pēdējo simts gadu laikā daudzi modelētāji un drēbnieki centušies jaunradoši izdabāt savu lielisko klienšu izsmalcinātajām gaumēm, veidojot unikālas vakarkleitas, kuras var pieskaitīt pie augstās modes labākajiem paraugiem. Modes industrijas jaunāko vēsmu entuziasti, blogu autori pasākumā runās par mūsdienu stila un dizaina meklējumiem, 21. gadsimta modes must-have balles un ikdienas tērpu un aksesuāru jomā. Par modes un stila tendencēm, kuras mēdz atgriezties. Par to, cik liela nozīme ir "make-up", veidojot savu tēlu. Tikšanās dalībnieki aicināti iesaistīties sarunā, uzdodot jautājumus un izsakot savu viedokli.

Pasākuma moderatore ir "1 Business Radio" diktore, žurnāliste un LNMM brīvprātīgo programmas dalībniece Lana Zujeva.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties