"Sky&More" meklē ātrāko skrējēju augstpapēžu kurpēs

Zane Rudoviča, 30.07.2010., 15:32

Svinot vasaru un atlaižu laiku, iepirkšanās centrs "Sky&More" aicina sievietes demonstrēt vienlaikus savu sievišķību un sportiskumu, 5. augustā plkst.19:00 parādot, cik veikli viņas spēj pārvietoties augstpapēžu kurpēs.

Piedaloties skrējienā, daiļā dzimuma pārstāves savā īpašumā varēs iegūt kārotos apavus no īstermiņa veikala "Stiletto pop-up outlet".

Skrējienā augstpapēžu kurpēs var piedalīties ikviena sieviete, kas uz sacensībām ieradīsies kurpēs, kuru papēžu augstums ir vismaz 9 centimetri. Turklāt dāmām uz sacensībām jātērpjas svārkos vai kleitā. Tā, kura 30 metrus garo distanci veiks visātrāk, savā īpašumā iegūs pašas izvēlētas kurpes no veikala "Stiletto pop-up outlet". Pārsteiguma balvas un dāvanu kartes no i/c "Sky&More" iegūs arī elegantākā un atraktīvākā skrējēja.

Ikviena sieviete, kura vēlas tikt pie jaunām kurpēm un piedalīties skrējienā, aicināta līdz 4.augusta plkst. 24:00 nosūtīt pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi prese@sky.lv. Vēstulē jānorāda vārds, uzvārds un kontakttālrunis. Pirmās 15 sievietes, kuras pieteiksies dalībai konkursā, iegūs dāvanu kartes no i/c "Sky&More".

Īstermiņa apavu veikals "Stiletto pop-up outlet" iepirkšanās centrā "Sky&More" būs atvērts tikai līdz 15.augustam, piedāvājot Latvijas modes dāmām iegādāties pasaulē iemīļotu zīmolu apavus par ļoti zemām cenām. No 5.augusta veikals uzsāks īpašu akciju, pēdējos apavu pārus piedāvājot ar 75-85% atlaidi.

"Stiletto pop-up outlet" veikalā būs pieejami sieviešu apavu zīmolu "Lella Baldi", "Kate" un "Qxtra" modeļi no iepriekšējās vasaras sezonas. Apavu sākotnējās cenas ir 139.00-199.00 Lvl, bet īstermiņa veikalā tās būs iespējams iegādāties, sākot no 29.00 līdz 45.00 Lvl.

Ar visu īstermiņa veikalā pieejamo kolekciju iespējams iepazīties speciāli izveidotā mājas lapā http://stilettoshoeoutlet.blogspot.com, kur ik dienas tiks sniegta aktuālā informācija par pieejamajiem apavu modeļiem un izmēriem.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel


ienāktreģistrēties