Konkurss "Ja manas kurpes prastu runāt"

Renāte, 14.01.2011., 23:19

Sieviete un kurpes – tās nereti ir īpašas attiecības. Varbūt vienīgi līdzīgi domājošas draudzenes ir gatavas klausīties Tavos stāstos par Tavām Īpašajām kurpēm, nesagriežot seju "vai-ar-tevi-viss-kārtībā" grimasē. Beidzot Tev ir iespēja par savām Īpašajām kurpēm pastāstīt visai pasaulei!

kurpesKā piedalīties?

Pastāsti par savām mīļakajām kurpēm – kā jūs satikāties, kāpēc tās tev ir tik tuvas un ko interesantu jūs esat piedzīvojušas. Kopā ar savu stāstu (kurš nav garāks par 350 vārdiem) atsūti arī bildi, kurā esi redzama šajos apavos. Stāstu un foto līdz 31.janvārim sūti uz e-pastu renate@galerijacentrs.lv.

Kāpēc piedalīties?

Pirmkārt, jo tas taču ir tik jauki – parunāt ar kādu, kurš tevi sapratīs. Un žūrija ar stilīgo modes blogeri Agnesi Kleinu priekšgalā noteikti pratīs novērtēt Tavas patiesās jūtas pret kurpēm. No visiem iesūtītajiem stāstiem tiks izvēlēti 3 interesantākie un oriģinālākie. Labākā stāsta autore/-s saņems dāvanu karti 50 Ls apmērā no veikala Sole Sisters, otrā vieta tiks apbalvota ar 35 Ls vērtu dāvanu karti, bet trešā – 20 Ls .

Labākie stāsti un fotorgāfijas tiks publicēti Galerijas Centrs Modes blogā. Iesūtītās fotogrāfijas nonāks uz Kurpju Slavas Sienas veikalā Sole Sisters. (Iesūtot stāstus un fotogrāfijas, tu apliecini, ka piekrīti to publiskošanai internetā un eksponēšanai veikalā.)

Kad būs zināms žūrijas vērtējums?

Vērtēšana un interesantāko stāstu noteikšana norisināsies līdz 28.februārim, un tad 3 labākie saņems savas dāvanu kartes. Rezultāti tiks paziņoti Galerijas Centrs Modes blogā.

 

Izrādi godu savām mīļākajām kurpēm, pastāstot par tām!


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
šūzs, 17.01.2011. 20:49:05 (ip:95.68.71.25)
Komentāra reitings: 0

sole sisterā ir šūzi?

skabarga, 30.01.2011. 07:20:19
Komentāra reitings: 0

visu prieku bojā "Galerija Centrs" tas vien jau pasaka, ka kkas tur nu nebūs riktīgi.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties