Fotokonkurss visām rokdarbniecēm no "Zvaigzne ABC"!

Zvaigzne ABC, 06.10.2010., 23:28

Droši vien Tev mājās ir kādi pašas veidoti aksesuāri, piemēram, šūti žabo, tamborētas puķītes, adītas somiņas vai izšūtas zeķītes. Tad neturi savu radošo veikumu skapī, bet nofotografē un sūti mums! Iesūtītās fotogrāfijas publicēsim Zvaigznes mājaslapā, bet izloze noteiks laimīgās balvu ieguvējas.

Pēdējā laikā Apgāda Zvaigzne ABC grāmatu klāstu ir papildinājušas vairākas grāmatas, kurās smelties idejas savu īpašo aksesuāru izveidošanai. Piegrieztnes skaistiem žabo vari atrast Ilzes Sausiņas grāmatā "Žabo. Sievišķīgs aksesuārs", savukārt idejas tamborētiem un adītiem aksesuāriem meklē Sanitas Nikotneko grāmatā "Tamborēsim! Rokdarbi vienam vakaram" vai Leslijas Stenfīldas izdevumā "100 ziedi. Tamborēti un adīti".

 

Droši vien arī Tev mājās jau ir kādi pašas veidoti aksesuāri, piemēram, šūti žabo, tamborētas puķītes, adītas somiņas vai izšūtas zeķītes. Tad neturi savu radošo veikumu skapī, bet nofotografē un sūti mums! Iesūtītās fotogrāfijas publicēsim Zvaigznes mājaslapā, bet izloze noteiks laimīgās balvu ieguvējas. Balvās jau iepriekš minētās grāmatas: Ilze Sausiņa "Žabo. Sievišķīgs aksesuārs", Sanita Nikotneko "Tamborēsim! Rokdarbi vienam vakaram" un Leslija Stenfīlda "100 ziedi. Tamborēti un adīti".

Fotogrāfijas sūti uz e-pastu egita.pukite@zvaigzne.lv līdz 31. oktobrim (lūdzu, norādi arī savu kontaktinformāciju: vārds, uzvārds, e-pasts, pilsēta, vecums).
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties