Aksesuāru izpārdošana Kalnciema kvartālā

Luīze Pastore, 07.08.2015., 11:53

Šo sestdien, 2015. gada 8. augustā Kalnciema kvartālā Latvijas dizaineri un modes mākslinieki izpārdos vasaras aksesuāru kolekcijas, Kalnciema kvartāla tirgus apmeklētājiem piedāvājot atlaides un īpašas akcijas pirkumiem.

Aksesuāru izpārdošana Kalnciema kvartālāVasara ir aksesuāru triumfa laiks! Steidzam baudīt atlikušo vasaru un aicinām uz modes tirgu, kura centrā šoreiz visa veida aksesuāri un to izpārdošana. Rotas, somas, apavi, cepures un citas galvas rotas, ķermeņa rotājumi, kā arī cita veida aksesuāri - viss vienkopus un ar atlaidēm.

"Aksesuāru izpārdošanā" no plkst. 10.00 līdz 16.00 piedalīsies tādi zīmoli kā "QooQoo", "Ginger&Gypsy Hairwraps", "Lilimill", "Benji Knewman", "Henna Tattoo RIGA", "PetraLV", "Penelopes tauriņi", "Agnessaga", "LokiCase", "BenitoDream", "3 wind knots", "zaneporiete/fashion", "Woolings", "Malvine.lv", "Singular Wear", "Deered", "Gints BUDE RIGA", "Max Supreme", "Collar Swimwear", "Rain:Is", "Buduart", "YUTA", "ZĪLE", "Watch me", "Boom Bag", "YAYOI", "tundra HATA", "Luste Edition", "Pomposo", "Alise Tālberga Jewelry", "Rasma Puspure jewelry", "Baiba Ladiga fashion illustration,styling & design" un daudzi citi, piedāvājot atlaides līdz pat 70% apmērā.

Visas dienas garumā norisināsies "Henna Tattoo Riga" hennas darbnīca un "Ginger & Gipsy hairwraps" matu rotu darbnīca. Modes māksliniece Baiba Ladiga aicinās uz rotu darināšanas darbnīcu. Par veldzējošiem dzērieniem un atpūtu ābeļdārza pavēnī būs parūpējies Vīnu veikals.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.

Norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties