RTU Zelta fondam izvirzīti izcilākie 147 absolventi

Ansis Šķibusts, 05.07.2010., 10:02

Sākot ar šīs vasaras izlaidumiem, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) veidos absolventu Zelta fondu – absolventu izlasi, kurā ik semestri iekļaus izcilākos RTU absolventus. Pirmajai RTU Zelta fonda izlasei izvirzīti 147 absolventi, no kuriem konkursa kārtībā atlasīti 68 labākie.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi.

Izvērtējot absolventus, tiek ņemta vērā ne tikai studenta vidējā svērtā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē, sportā un cita veida aktivitātes. Katra semestra absolventu izlasē tiks iekļauti ne vairāk par 100 absolventiem, no kuriem vismaz 30% ir maģistri.

Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza attiecīgās studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru.

Paredzēts, ka izveidotā absolventu zelta izlase ik semestri tiks publicēta RTU interneta mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā. Izdevumu, kurā iekļauts potenciāli spējīgāko jauno darbinieku zelta saraksts, saņems RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi.

To 68 RTU absolventu vārdi, kas ir iekļauti pirmajā RTU Zelta fondā, tiks paziņoti svinīgā pasākumā RTU centrālajā ēkā, 201. telpā, 15. jūlijā plkst. 18.

Projektu atbalsta SIA "Dienas Mediji" un SIA "Aga".

Kopumā RTU šovasar absolvēs ap 2500 jauno speciālistu. Izlaidumu laiks RTU noslēgsies otrdien, 6. jūlijā, ar Transporta un mašīnzinību fakultātes bakalaura un maģistra līmeņa programmu izlaidumiem, kas notiks RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, no plkst.11 līdz plkst. 17.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties