Brīvprātīgie no Liepājas dodas uz Beļģiju

Liene Jankovska, 20.07.2010., 17:23

11. jūlijā ar Liepājas Jaunatnes centra starpniecību uz Beļģiju devās četri jaunieši, kas mēnesi strādās brīvprātīgo darbu pilsētā Genka (Genk).

Ieva Vītola, Agate Eglīte, Viktors Beņķis un Kaspars Vītols četras nedēļas no savas vasaras pavadīs jaunatnes centrā "Winterslag Eldorado", kur Vikingu ciematiņā palīdzēs vadīt aktivitātes bērniem.

Jaunatnes centrā "Winterslag Eldorado", sadarbojoties vietējiem brīvprātīgajiem un centra darbiniekiem, ir izveidots Vikingu ciematiņš ar pašu rokām radītu apmetni un Vikingu kuģi. Liepājas Jaunatnes centra nosūtītie brīvprātīgie savu ikdienu pavadīs palīdzot organizēt un vadīt aktivitātes bērniem un jauniešiem.

Eiropas Brīvprātīgais darbs (EBD) ir iespēja doties uz kādu no programmas "Jaunatne darbībā" dalībvalstīm 2 līdz 12 mēnešus strādāt kā brīvprātīgajam sniedzot atbalstu, kopjot, tīrot, vadot, asistējot vai kā citādi palīdzot uzņēmējorganizācijai realizēt tās mērķus ar savām idejām un darbu. Iesaistoties EBD, brīvprātīgais nenopelnīs naudu, tomēr tam tiek apmaksāti ceļa izdevumi, uzturēšanās un ēdināšanas izdevumi, apdrošināšana, valodas kursi, kā arī piešķirta neliela kabatas nauda, kuras apmērs ir atkarīgs no valsts, kurā notiek Eiropas Brīvprātīgā darba projekts. Plašāka informācija ir pieejama mājaslapā www.jaunslv sadaļā "Darbs".

Katru dienu no 10:00 – 18:00 Liepājas Jaunatnes centrā ir iespēja uzzināt vairāk par EBD iespējām.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties