"Bērzes Strazdi" kopā ar latviešiem Anglijā gatavo Ziemassvētku dāvanas Upītes pamatskolai

«Bērzes Strazdi», 05.11.2015., 11:44

Tuvojas gada skaistākie un sirsnīgākie svētki – Ziemassvētki, kad cilvēki iepazīst brīnumu, ne tikai to saņemot, bet arī dāvājot.

Ziemassvētku dāvanu akcija Upītes pamatskolaiLatviešu pasākumu rīkotāji Lielbritānijā "Bērzes Strazdi", jau piekto gadu aicina sagaidīt svētkus, dāvājot Ziemassvētku brīnuma prieku citiem! Šogad, acinot piedalīties akcijā "Dāvana Upītes pamatskolai"!

Pēc rudenī veiksmīgi noritējušā labdarības projekta Strazdumuižas internātvidusskolas audzēkņiem ar redzes invaliditāti, labo darbu apvienība "Bērzes Strazdi", arī šoreiz nolēmuši akciju veltīt kādai izglītības iestādei Latvijā un tās audzēkņiem. Akcija tiek organizēta, lai piepildītu Upītes pamatskolas, kura atrodas Balvu rajonā, Viļakas novada Šķilbēnu pagastā, bērnu un jauniešu sapņus.

Tālā Latvijas nostūra pamatskoliņa sapņo par ikdienišķām, bet tik ļoti nepieciešamām lietām, kas nodrošinātu mazo skolnieciņu mācību procesu un radošu izglītošanos. Skoliņas vajadzību sarakstā ir skolas zvans, printeris, televizors, papīrs mācību materiālu kopēšanai, somas un pat burtnīcas. Tāpat nepieciešams sporta inventārs, bet mazie talanti savam estrādes ansamblim sapņo par atskaņotājiem, mikrafonu un aparatūru.

""Bērzes Strazdi" kā savu prioritāti labdarības projektos nostāda izglītības iestāžu labiekārtošanu, jo skoliņa ir tā vieta, kur bērni tiek sagatavoti tālākai dzīvei. Integrācija sabiedrībā ir absolūta nepieciešamība, neraugoties uz to, no cik tālas vietas Latvijā Tu nāc. Tādēļ vēloties kaut nedaudz nogludināt sociālo nevienlīdzību mums nav citu variantu kā pieķerties šim projektam!", saka lielāko Anglijas latviešu pasākumu organizatoru pārstāvis Toms Zeltiņš.

Akcija sāksies 14. novembrī, kad pēc daudzkārtējiem fanu lūgumiem uz "Bērzes Strazdi" skatuves Northamptonā atgriezīsies grupa ar siltajām sirdīm - "Musiqq"! Koncertā grupa "Musiqq" ne tikai Lielbritānijas latviešiem atrādīs savu jaunāko veikumu – rudeni iznākušo albumu "Silta sirds", un priecēs visus ar jau iemīļotajiem hitiem, bet arī atklās Ziemassvētku akciju Upītes pamatskolai. Koncerta laikā gūtie ienākumi tiks novirzīti Ziemassvētku un Jaunā gada dāvanas iegādei pamatskolai. Akcija noris Lielbritānijas latviešu ziņu portāla "Anglo Baltic News" aizsāktā labdarības projekta "Shoebox" – " Piepildi kurpju kasti Latvijas bērniem" ietvaros un noslēgsies 15. decembrī.

Aicinām ikvienu iesaistīties šīs grandiozās Ziemassvētku dāvanas gatavošanā un piepildīšanā, praktiski palīdzot sagādāt nepieciešamās lietas vai ziedojot labo darbu apvienības "Bērzes Strazdi" kontā ar norādi "Dāvana Upītes pamatskolai".

Lielbritānijā reģistrētās labdarības organizācijas "Berzes Strazdi" ziedojumu konts:

  • Berzes Strazdi; SC:77-21-06, Acc:24570760
  • PayPal: berzesstrazdi@inbox.lv

Vairāk informācijas: www.berzesstrazdi.co.uk.

Pilns Ziemassvētku un Jaunā gada dāvanas Upītes pamatskolai saturs:

  • Aparatūra estrādes ansamblim (bungu komplekts; solo-ģitāra, kombinētais pastiprinātājs (kombis), basģitāra (+ kombinētais pastiprinātājs) skandas, pults, vadi + 2 mikrofoni;
  • Somas, burtnīcas (200x līniju, 200x rūtiņu, 25x zīmešanas bloki; 15-20 somas);
  • Datori: 10x sistēmbloki;
  • Sporta inventārs (6x volejbola bumbas; 3x futbola bumbas, slēpes, nūjas, konusiņi, stafešu inventārs);
  • Televizors (1 gab);
  • CD Atskaņotāji (3 gab);
  • Papīrs kopēšanai (10 kastes);
  • Skolas zvans (1 gab).

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties