Koncertā "Atvērta sirds" vāks ziedojumus mazturīgajiem Ikšķiles novada skolēniem

Dace Kizino, 23.08.2010., 09:00

Lai palīdzētu mazturīgo ģimeņu bērniem no Ikšķiles novada šajā rudenī gan uzsākt, gan turpināt skolas gaitas, jūlija sākumā tika uzsākta akcija "Atbalsts skolas soma".

Tās ietvaros ikviens aicināts ziedot naudu skolas preču iegādei aptuveni 70 bērniem no mazturīgām ģimenēm. Īpaša ziedojumu vākšana paredzēta akcijas noslēgumā, šo svētdien, 28. augustā plkst. 18:00 Ikšķiles estrādē, organizējot koncertu "Atvērtas sirds diena" ar vairāku Latvijā zināmu mūziķu piedalīšanos. Koncertu iespējams apmeklēt bez maksas, tā vietā ziedojot naudu mazturīgajiem Ikšķiles novada skolēniem koncerta teritorijā izvietotajās ziedojumu kastītēs.

Koncerta "Atvērtas sirds diena" piedalīsies tādi mūziķi kā Aisha, Kaža, Ieva Akurātere ar grupu, Niks Matvejevs, Ilze Purmaliete, Ieva Sutugova, dziedošās Grīnhofu un Riču ģimenes, kā arī Rihards Andris Bērziņš. Akciju "Atbalsts skolas somai" organizē biedrība "Dzīves skola" sadarbībā ar novada pašvaldību un labdarības portālu Ziedot.lv.

"Akcijas ietvaros gandrīz divu mēnešu garumā ikviens tika mudināts ziedot naudu skolas piederumu iegādei tiem bērniem, kuru ģimenes dzīvo zem iztikas minimuma. Un šobrīd, lai gan mūsu akcija ir noslēgusies, ikkatrs ir aicināts jebkurā laikā ziedot naudiņu Ikšķiles mazturīgajām ģimenēm ar pārskaitījumu. Izdzīvošanas jautājums ir aktuāls daudzbērnu ģimenēs, kā arī tajās ģimenēs, kurās bērnus audzina tikai viens no vecākiem vai arī vecāki ir bezdarbnieki. Taču mēs visi varam palīdzēt un uzdāvināt skolā iešanas prieku daudziem jo daudziem bērniem," stāsta "Dzīves skola" projektu koordinatore Dace Kizino.

"Atvērta sirds jūt un redz, kuram nepieciešama palīdzība. Atvērta sirds ir gatava palīdzēt, atvērta sirds spēj palīdzēt. Tā ir līdzīga eņģeļa labajai sirdij," atzīst koncerta organizatore Helēna Andersone, aicinot ikvienu būt atsaucīgam, apmeklēt koncertu un sniegt savu atbalstu mazturīgajiem Ikšķiles novada skolēniem.

Akcijai "Atbalsts skolas somai" iespējams ziedot, veicot naudas pārskaitījumu biedrībai "Dzīves skola" (Reģ. nr.40008144697; SEB banka LV05UNLA0050014435622).

Atvērtas sirds dienu Ikšķilē atbalsta SEB banka, "Rimi Latvia", "Zvaigzne ABC", "Voldemārs", "Saulkalne S" un Edvards Smiltēns.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

Robertunsab

Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton


ienāktreģistrēties