Neatkarīgā Amatieru Hokeja līga apņēmusies palīdzēt atjaunot Strazdes bērnu nama sanitāro telpu

Mareks Elnionis, 10.12.2015., 12:31

Viena no senākajām Latvijas hokeju amatieru līgām – Neatkarīga Amatieru Hokeja līga (NAHL) kura nakošgad svin savu 20. gadskārtu.

Šo nozīmīgo notikumu NAHL sagaidīs ar īpašu Ziemassvētku labdarības akciju, kuras ietvaros NAHL vadība un līgā spēlējošās amatieru komandas vēlas palīdzēt Strazdes bērnu namam (Talsu novads, Strazdes pagasts) atjaunot sanitāro telpu.

Strazdes bērnu nama audzēkņi

Šo bērnu namu par savām mājām šobrīd sauc 17 dažāda vecuma bērni, kuru dzīves stāsti, neskatoties uz nelielo vecumu, ir gana skumīgi, lai neteiktu ka pat traģiski. NAHL ir apņēmusies kopīgiem spēkiem un iespēju robežās palīdzēt atjaunot sanitāro telpu, kuru izmanto paši mazākie šī bērnu nama iemītnieki un kura jau sen nav labiekārtota.

Nepieciešamo līdzekļu vākšana noslēgsies īpašā NAHL Zvaigžņu spēlē, kura notiks 27. decembrī, Volvo Ledus hallē. Zvaigžņu spēles sākums ir ieplānots plkst. 15.45 un tā ilgs līdz plkst. 17.00. Spēles laikā notiks dažādas stafetes un meistarības paraugdemonstrējumi.

Strazdes bērnu nama audzēkņi

Lai Ziemassvētku prieks būtu īsts, šī pasākuma laikā svētku sajūta tiks radīta ne tikai pašiem spēlētājiem, bet arī tiem, kuri ir to ir pelnījuši nedaudz vairāk. Tādēļ spēles izskaņā, sākot no plkst. 17.00, ir paredzēta bērnu eglīte ar rūķiem. Būs dažādi priekšnesumi, atrakcijas un, protams, dāvaniņas pašiem mazākajiem. Kā goda viesi uz šo pasākumu ir uzaicināti Strazdes bērnu nama bērni.

NAHL vadība aicina ikvienu 27. decembrī apmeklēt NAHL Zvaigžņu spēli un kopā ar bērniem piedalīties bērnu eglītē. Tāpat aicinām ikvienu interesentu atbalstīt NAHL iniciatīvu Strazdes bērnu nama sanitāro telpu atjaunošanā. NAHL garantē, ka visi savāktie līdzekļi tiks stingri uzskaitīti un izmantoti maksimāli primārā mērķa sasniegšanai!  Par to arī tiks sniegta pilna atskaite.

Vairāk par šo pasākumu lasiet NAHL mājas lapā www.nahl.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties