Aicina mainīties ar skolai nepieciešamajām lietām

Natālija Baškirova, 13.08.2010., 09:02

2010. gada pirmajos septiņos mēnešos Rīgas Sociālajā dienestā ir reģistrētas 15 362 trūcīgās ģimenes. No tām 6 314 ir trūcīgas ģimenes ar bērniem, kas ir uz pusi vairāk nekā 2009. gada attiecīgajā laika periodā, liecina Rīgas domes Labklājības departamenta dati.

Ņemot vērā, ka aizvien vairāk vecāku ir samazinājušies regulārie ienākumi, kas rada grūtības iegādāties visas bērniem nepieciešamās skolas mantas, arī šogad tirdzniecības centrs "Domina" sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu un Latvijas Sarkano Krustu organizē sociālo akciju "Mantinieks".

Akcijas laikā tirdzniecības centrā "Domina" būs atvērta mācību grāmatu un citu mācību vai studiju procesam nepieciešamo mantu apmaiņas vieta.

Lai uzzinātu vairāk par akcijas nozīmi, darbības principu un iegūtu papildu informāciju par Rīgas trūcīgo ģimeņu pieaugošo statistiku un iespējām palīdzēt, š.g. 16. augustā plkst. 13.00 mediju pārstāvji tiek aicināti uz skolas lietu apmaiņas vietas "Mantinieks" atklāšanu t/c "Domina" (Rīgā, Ieriķu ielā 3).

Atklāšanas preses konferencē piedalīsies:

• Damjens Karliers (Damien Carlier), t/c "Domina" mārketinga un komunikācijas departamenta direktors;
• Inese Švekle, Rīgas domes Labklājības departamenta direktore;
• Ketija Tālberga, Latvijas Sarkanā Krusta Rīgas Centra komitejas izpilddirektore.

Tirdzniecības centrs "Domina" un tā sadarbības partneri aicina ikvienu rīdzinieku un Rīgas viesi pārskatīt savus skolas mantu krājumus, "Mantinieka" laikā apmainīt pašam nevajadzīgo pret nepieciešamo vai vienkārši ziedot, tādējādi palīdzot ietaupīt līdzekļus šo mantu saņēmējiem.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

Robertunsab

Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton


ienāktreģistrēties