Projekts "Jauno literātu skola"

Biedrība „Daugavpils jauniešu savienība”, 18.02.2015., 12:08

Biedrība "Daugavpils jauniešu savienība" ar programmas "Jaunatne darbībā" atbalstu aicina Tevi piedalīties aizraujošās aktivitātēs projekta "Jauno literātu skola" ietvaros.

Projekts "Jauno literātu skola"Daugavpils Centrālajā parkā izveidosim un novietosim skapi grāmatu apmaiņai. Tev būs iespēja piedalīties grāmatu skapja izveidē un grāmatu izvēlē, ko vēlāk redzēs un izmantos pilsētas iedzīvotāji.

Daugavpils pilsētas autobusa un tramvja pieturās līmēsim izprintētus dažādu grāmatu fragmentus literatūras popularizēšanai. Iedzīvotāji varēs lasīt fragmentus gaidot sabiedrisko transportu.

Veidosim blogus. Gan individuālus blogus, gan kopējo blogu, kur publicēsim Jūsu stāstus, bildes, iespaidus un viedokļus. Apmeklēsim literāro darbu prezentācijas Latgales Centrālajā bibliotēkā.

Veidosim aplikācijas – "grāmatu par sevi". Tev būs iespēja aprakstīt savas dzīves notikumus dažādos žanros un stilos. Kā arī veidosim "Jauno literātu skolas bibliotēku", piemēram, stilizētā senatnes stilā.

Apmeklēsim bērnu žurnāla "Приветик"; studentu žurnāla "Lai Top" un Daugavpils pilsētas un novada avīzes "Latgales laiks" redakcijas, un tiksimies ar rakstu autoriem. Nāc un piedalies! Nepalaid garām iespēju radoši izpausties un sniegt ieguldījumu pilsētas attīstībā!

Mācību centrs "Erfolg": www.erfolg.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

Robertunsab

porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax


ienāktreģistrēties