Izsludināta pieteikšanās studijām ārvalstu augstkolās

Agnese Trokša, 05.10.2010., 17:59

Organizācija Dream Foundation izsludina pieteikšanos studijām ārvalstu augstskolās 2011. gada ziemas un rudens uzņemšanai.

Kā informē starptautiskā organizācija Dream Foundation, bakalaura, "final year" un "top up" studijas uzsākt jau 2011. gada februārī būs iespējams vairākās Dānijas augstskolās, uz kurām šobrīd notiek aktīvs pieteikšanās process. Dream Foundation vēlas atgādināt, ka minētajās augstskolās pieteikšanās termiņš ziemas uzņemšanai ir 15. oktobris, turklāt mācības visās Dānijas augstākās izglītības iestādēs tiek piedāvātas bez maksas.

Paralēli pieteikšanos ir atvērušas arī tās Dream Foundation tīkla augstkolas, kuras piedāvā studiju uzsākšanu 2011. gada rudenī. Organizācijas tīklā šobrīd jau ir 15 valstu, tajā skaitā, Kanādas, Brazīlijas un Malaizijas augstkolas, kopumā piedāvājot vairāk nekā 1500 studiju programmas angļu valodā.

Lai pilnībā sagatavotos pirms izbraukšanas, izbaudītu un padarītu studiju laiku ārzemēs par neaizmirstamu piedzīvojumu, Dream Foundation aicina neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi un sākt noskaidrot informāciju par nepieciešamajiem dokumentiem, mācību un dzīvošanas izmaksām, u.c. svarīgām lietām jau laicīgi.

Organizācija Dream Foundation ir izveidota, lai iedvesmotu un palīdzētu studentiem atrast, pieteikties un doties studēt uz savu izvēlēto valsti ātri, ērti, droši un, pats galvenais, piedāvājot tikai augstas kvalitātes izglītības iespējas.

Vairāk informācijas par studiju programmām, pieteikšanās termiņiem u.c. noderīga informācija saistībā ar studijām ārvalstīs www.dreamfoundation.eu.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties