Organizācija Dream Foundation aicina uz informatīvu atvērto lekciju par studijām ārvalstīs

Agnese Trokša, 12.10.2010., 07:14

Pavisam nemanot bezrūpīgo vasaru ir nomainījis rudens un mācību process gan Latvijas skolās, gan augstskolās atkal jau rit pilnā sparā, mudinot tos daudzos vidusskolu un bakalaura studiju beidzējus pieņemt svarīgo lēmumu par turpmākajiem plāniem attiecībā uz augstāko izglītību.

Mazliet sarežģītāks un laikietilpīgāks šis lēmuma pieņemšanas process varētu šķist tiem topošajiem bakalaura un maģistra studentiem, kas vēlas doties gūt pieredzi studējot ārvalstīs, jo tas savā ziņā ir izaicinājums, un studenti vēlas būt droši, ka izglītība būs kvalitatīva, būs ieguvuši pietiekami daudz informācijas par izvēlēto valsti, augstskolu, dzīves apstākļiem un, dodoties ceļā, jutīsies pārliecināti.

Lai palīdzētu ietaupīt laiku un sniegtu izsmeļošas atbildes, organizācija Dream Foundation un tās draudzīgā komanda organizē informatīvu atvērto lekciju, kuras laikā būs klātienē iespējams iegūt informāciju par organizācijas tīkla augstskolām un to piedāvātajām iespējām studēt ārvalstīs.

Informatīvā lekcija norisināsies 21. oktobrī plkst. 18:00, Rīgas Ekonomikas augstskolas (SSE) 507. auditorijā, Strēlnieku ielā 4.

Dream Foundation aicina visus interesentus pieteikties uz informatīvo lekciju apmeklējot organizācijas mājas lapu www.dreamfoundation.eu, jo auditorijas vietu skaits ir ierobežots.
Dream Foundation ir starptautiska bezpeļņas organizācija, ar mērķi iedvesmot studentus un palīdzēt tiem doties studēt uz ārvalstīm. Organizācijas tīklā šobrīd jau ir 15 valstu, tajā skaitā, Kanādas, Brazīlijas un Malaizijas augstkolas, kopumā piedāvājot vairāk nekā 1500 studiju programmas angļu valodā.

Vairāk informācijas www.dreamfoundation.eu, kā arī meklē mūs populārākajos sociālajos medijos facebook.com un draugiem.lv pēc Dream Foundation Latvia.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties