Uzzini vairāk par iespējām studēt Māstrihtas Universitātē!

Undīne Rubeze, 17.02.2012., 14:16

Šī gada 19. februārī no plkst. 11:00 līdz 17:00 Radisson Blu viesnīcā "Latvija" norisināsies izglītības izstāde "Study in Holland, Switzerland and USA", kurā būs iespēja iepazīties ar dažādu ārvalstu universitāšu piedāvātajām programmām.

Šo universitāšu skaitā ir arī Māstrihtas Universitāte (Nīderlande), kura piedāvā bakalaura un 1 gada maģistra studijas starptautiskā vidē angļu valodā.

Māstrihtas Universitāte ir dibināta 1976. gadā un pašlaik tajā mācās aptuveni 14 500 studentu, no kuriem gandrīz puse ir ārvalstu studenti. 2012. gadā prestižajā QS reitingā universitāte ierindojās 109. vietā un dažādos Nīderlandes reitingos biznesa, medicīnas, kā arī koledžas fakultātes tika atzītas par labākajām valstī.

Piedāvāto bakalaura programmu skaitā ietilpst International Business, European Public Health, International Law, Liberal Arts And Sciences, Knowledge Engineering un daudzas citas. Studijas norisinās Problem Based Learning (PBL) formātā, mazās grupās līdz 12 cilvēkiem diskusiju veidā meklējot atbildes problēmām, kas skar attiecīgo mācību vielu.

Māstrihtas pilsēta atrodas 2 stundu vilciena brauciena attālumā no Briseles, Diseldorfas un Eindhovenas lidostām. Dzīvošanas izmaksas ir vidēji 500-700 eiro mēnesī un mācību maksa ir aptuveni 1700 eiro par mācību gadu. Strādājošiem studentiem papildus algai ir iespējams saņemt valdības stipendiju un apmaksāta sabiedriskā transporta karti.

Izstādes laikā apmeklētājiem būs iespēja tikties ar pašreizējajiem universitātes studentiem un uzzināt vairāk par piedāvātajam programmām, mācību formātu, studentu dzīvi un tālākajām karjeras un izglītības iespējām.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties