Iepazīstinās ar studiju iespējām Holandē

Daira Kārkliņa, 02.02.2012., 09:46

Otrdien, 7.februārī plkst.17.00 Liepājas Jaunatnes centrā, Rožu laukumā 5/6-83, jaunieši un citi interesenti aicināti tikties ar Mārtiņu Pūri, kas iepazīstinās ar studiju iespējām Holandes universitātēs.

NHTV Universitāte

Tikšanās reizē uzsvars tiks likts uz divām Holandes universitātēm – NHTV Universitāti un AVANS universitāti, kas atrodas Bredā.

NHTV Universitāte, kurā studē vairāk kā 7000 studentu, 2010.gadā tika atzīta par labāko Holandē mazo universitāšu grupā (līdz 10 000 studentu), un tajā var apgūt sekojošas specialitātes: Loģistika, Viesnīcu un tūrisma menedžments, Izklaides industrija, Mediji, Spēļu programmēšana, Dizains, Pasākumu organizēšana u.c. Universitāte liek uzsvaru uz praktisko apguvi, kā arī uz studentu internacionalitāti (pārstāvot vairāk kā 100 pasaules valstis), tāpēc nereti kursā studē studenti no 20 dažādām valstīm. Sīkāka informācija par universitāti var iegūt arī universitātes mājas lapā www.nhtv.nl.

AVANS Universitāte ar 25 000 studentu ir daudz lielāka, un arī tajā tiek likts uzsvars uz zināšanu lietojumu praksē. AVANS Universitāte piedāvā bakalaura un maģistra programmas Biznesa vadībā un finansēs (vairākās variācijās), Vides zinībās, Interjera dizainā, Fotogrāfijā u.c. specializācijās.

NHTV Universitāte

Visas universitāšu programmas apgūstamas angļu valodā.

Mārtiņš Pūris ir liepājnieks, kas savulaik pats kādu laiku piedalījies apmaiņas programmā, studējot Loģistikas programmu NHTV universitātē Bredā. Iedvesmojoties no iegūtās pieredzes, radusies arī vēlme nodibināt aģentūru "UNIFY"("UNIversity For You"), kas šobrīd darbojoties palīdz motivētiem, sociāli aktīviem cilvēkiem no Baltijas valstīm ar pirmajiem soļiem izvēloties uzsākt studijas Holandē. "UNIFY" sniedz informāciju par studijām, iestāšanās dokumentu noformēšanu, izmaksām un sadzīviskiem jautājumiem, kā pozitīvu faktoru minot bezmaksas pakalpojumus.

Tikšanās reizē jaunieši varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties