Iepazīstinās ar alternatīvo izglītību Dānijā

Daira Kārkliņa, 20.02.2012., 21:55

Otrdien, 28.februārī plkst.17.00 Liepājas Jaunatnes centrā, Rožu laukumā 5/6-83, jaunieši un citi interesenti aicināti tikties ar Ingu Boļšakovu, kas iepazīstinās ar alternatīvo pedagoģisko izglītību Dānijā.

Iepazīstinās ar alternatīvo izglītību Dānijā

Inga ir alternatīvās pedagoģiskās studiju programmas "Nepieciešamo skolotāju koledža" studente DNS ("Det Nødvendige Seminarium") universitātē Dānijā un labprāt iepazīstina ar šo iespēju arī interesentus Latvijā.

Kā stāsta Inga, "tā ir trīs gadu starptautiskā augstākās izglītības programma, kurā studenti iegūst skolotājam nepieciešamās zināšanas un prakstiskās iemaņas. Studiju ietvaros studenti kopā ar skolotājiem daudz ceļo pa pasauli, tādējādi tiek izpētītas un iepazītas dažādas kultūras un tiek izprasti pasaules aktuālākie jautājumi, kas nepieciešami skolotāja ikdienas darbā".

Informācija par DNS Universitāti tiks sniegta arī izstādē "Skola 2012", kas no 1. līdz 4.martam norisināsies Ķīpsalā. Papildus tiks organizēts arī informatīvs pasākums Rīgā 5. un 6.martā, un šī pasākuma ietvaros "Det Nødvendige Seminarium" skolotāji un studenti dalīsies savā pieredzē, izskaidros, kā iestāties šajā izglītības programmā, kā arī atbildēs uz interesējošiem jautājumiem.
Sīkāk par alternatīvo izglītību un tās nepieciešamību iespējams iepazīties arī mājas lapā www.dns-tvind.dk.

Prezentācijas laikā Liepājas Jaunatnes centrā Inga dalīsies pieredzē par izglītību Dānijā, kā arī interesentiem tiks piedāvātas programmas brošūras un prezentācijas materiāli.

Tikšanās reizē jaunieši varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Sīkākai informācijai rakstīt uz e-pastu info@dns-tvind.dk vai daira@jauns.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties