Darbs jāmeklē radoši

Reinis Mežulis (rxx), 22.11.2011., 02:20

Pastāv vairāki veidi, kā atrast darbu, un katrs no mums ir izmēģinājis vismaz dažus no tiem. Bet var darīt arī citādāk, ir pārliecināts 22 gadus vecais rīdzinieks Reinis Mežulis, kurš darbu meklē internetā ar īpašas mājaslapas palīdzību.

"Nekad nevienā darba vietā neesmu nokļuvis pēc pieteikšanās uz kādu publiski izsludinātu vakanci. Uz dažām gan esmu bijis pieteicies, bet kaut kā ir tāda sajūta, ka tas nav priekš manis," atzīst Reinis, kurš šobrīd ir pirmais cilvēks Latvijā, kurš nolēmis uzrunāt potenciālos darba devējus, izveidojot tam īpaši paredzētu mājaslapu, kurā vienkāršā valodā stāsta par sevi un saviem sapņiem.

Reinis Mežulis

Mājaslapa tika atklāta šo pirmdien īsi pirms plkst. 6 rītā, par ko Reinis vēstulēs informēja nedaudz vairāk kā 100 savu draugu un publicēja saites uz to dažos diskusiju forumos. Tālākais bija laika jautājums un jau 18:00 lapu bija apmeklējuši vairāk kā 3000 unikālo apmeklētāju un tika saņemti pirmie darba piedāvājumi. Dažas minūtes pēc pusnakts apmeklētāju skaits bija pārniedzis jau sešus tūkstošus.

"Es zināju, ka kāds tūkstotis apmeklētāju būs, bet ka pieci vai seši, nu to gan es negaidīju," tā R. Mežulis, kurš uzskata, ka, lai gan Latvijā ir ekonomiskā krīze, iespēju tomēr ir ļoti daudz, vajag tikai tās ieraudzīt, pat tad, ja tas prasa domāt netradicionāli. "Protams, šādā veidā mēs bezdarba problēmu neatrisināsim, taču domāju, ka liela daļa jauniešu, kuri sēž bez darba, un jau ar vienu kāju ir prom no Latvijas, darbu varētu atrast, ja kaut brīdi darba meklējumiem pieietu nedaudz radošāk. Kurš tad cits to Latviju pacels, ja ne mēs?" jautā R. Mežulis.

Darba meklējumi turpinās, šobrīd ir saņemti vairāki interesanti piedāvājumi, taču, kā atzīst pats Reinis, viss vēl ir procesā.

Saites:


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
deni2s, 22.11.2011. 02:23:03
Komentāra reitings: 0

Reinis būs sevī atklājis interneta mārketinga guru talantu ;) Lai veicas! :)

dzēsts lietotājs, 22.11.2011. 10:25:12
Komentāra reitings: 0

Malacis, Reini! :)

jānis, 22.11.2011. 10:36:06
Komentāra reitings: 0

Lai izdodas! ;)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties