Britu padome Latvijā izsludina konkursu uz četrām prakses pozīcijām

Maija Ūdre, 24.09.2010., 11:46

Turpinot pagājušajā gadā veiksmīgi uzsākto prakses programmu, Britu padome Latvijā izsludina pieteikšanos uz četrām praktikantu pozīcijām.

Britu padomē praktikanta lomu pildīju 4 mēnešus un bez šaubām varu teikt, ka tas bija tiešām fantastisks laiks. Ir grūti vārdos noformulēt, cik ļoti man patika darboties šajā organizācijā. Pozitīvu un košu kolāžu rada un gan pieredze, strādājot angļu valodā un apgūstot sabiedrisko attiecību un mārketinga pamatprincipus, gan Britu padomes pozitīvā, atsaucīgā un sirsnīgā komanda, gan nemitīgā rosība, kolēģu oriģinālie risinājumi un domu gaita dažādās situācijās. Man Britu padomei ir jāsaka ne vien paldies par uzņemšanu komandā, bet arī par savas sapņu darbavietas iegūšanu sabiedrisko attiecību aģentūrā "Deep White".

- Elza Zīda, Britu padomes praktikante 2010.gada aprīlis - augusts

Prakses programma ir paredzēta dažādu jomu bakalaura un maģistrantūras studentiem un piedāvā iespēju gūt darba pieredzi vienā no senākajām un lielākajām starptautiskajām organizācijām, kas nodarbojas ar kultūras attiecību veidošanu. Prakse studentiem dod iespēju attīstīt praktiskās iemaņas, piedaloties liela mēroga projektos starptautiskā vidē, kā arī strādājot kopā ar augsta līmeņa profesionāļiem.

Britu padome Latvijā izsludina konkursu uz četrām prakses pozīcijāmPrakses iespēja tiek piedāvāta šādās četrās pozīcijās - Mārketinga komunikāciju un sociālo mediju asistents, Projekta vadītāja asistents "Radošās Pilsētas" un "Aktīva Pilsonība" ("Creative Cities" un "Active Citizens") projektiem, Britu padomes vadītājas asistents radošās ekonomikas projektiem, Projektu vadītāja asistents "Globālā angļu valoda Eiropai" ("Global English for Europe") projektam (darbu pozīcijā varēs sākt tikai no novembra). Visu prakses pozīciju kandidātiem ir jābūt teicamām angļu valodas zināšanām, kā arī vēlama padziļināta interese par starpkultūru attiecību un izglītības jautājumiem.

Pieteikties konkursam uz prakses vietām ir iespējams, nosūtot aizpildītu pieteikuma anketu, laika posmā no 24.septembra līdz 1.oktobrim. Pieteikuma anketas tiks izskatītas nedēļas laikā pēc pieteikšanās termiņa beigām, un piemērotākie kandidāti tiks uzaicināti uz interviju. Prakse paredzēta uz sešiem mēnešiem no oktobra līdz martam (vismaz 8 stundas nedēļā) ar iespēju pagarināt prakses laiku.

Pieteikuma anketa un papildus informācija par prakses programmu ir pieejama Britu padomes Latvijā mājas lapā.

Pieteikuma anketas var iesniegt elektroniski vai, sūtot pa pastu uz Britu padomes biroju:


Britu padome Latvijā, Blaumaņa 5a-2, Rīga, LV-1011, Latvija
E-pasts: mail@britishcouncil.lv
Tālrunis uzziņām: (+371) 6728 1730

Par Britu padomi

Britu padome ir starptautiska organizācija, kuras mērķis ir veidot ilgtermiņa partnerattiecības starp cilvēkiem un organizācijām Latvijā, Lielbritānijā un citās Eiropas valstīs. Galvenās Britu padomes darbības jomas ir radošas un atbildīgas sabiedrības veidošana, izglītības iespēju paplašināšana un iemaņu attīstīšana, starpkultūru dialoga veicināšana Eiropā, uz zināšanām un inovācijām balstītas ekonomikas attīstība, kā arī kultūras, zinātnes un mākslas sadarbības veicināšana starp Latviju un Lielbritāniju, kā arī citām pasaules valstīm. Britu padome ir dibināta 1934.gadā Apvienotajā karalistē. Šodien tā ir lielākā starptautiskā labdarības organizācija, kurā strādā 7900 darbinieki 110 valstīs un teritorijās visā pasaulē.

Britu padome darbību Latvijā uzsāka 1992. gadā. Šobrīd Britu padomē Latvijā strādā 6 darbinieki. Organizācijas vadītāja ir Dace Melbārde.

Vairāk informācijas par Britu padomes projektiem un aktivitātēm:


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


ienāktreģistrēties