Kārsavas novada pašvaldība aicina "ēnotājus"

Inese Krivmane, 31.01.2015., 16:12

Uzklausot novada jauniešu vēlmi, šogad skolēniem un studentiem "Ēnu dienas" laikā būs iespēja iepazīt Kārsavas novada pašvaldības darbu – ielūkoties vadības un pašvaldības speciālistu darba dienā.

Ēnu diena

Karjeras izglītības programmā "Ēnu diena", 11.februārī, būs iespēja "ēnot" Kārsavas novada pašvaldības izpilddirektoru Tomu Vorkali un projektu vadītāju Inesi Lipsku. Skolēni varēs sekot līdzi arī Vides pārvaldības speciālistam, Sabiedrisko attiecību speciālistam un novada Kultūras koordinatoram, gūstot ieskatu konkrēto amatu pienākumos un nepieciešamajās zināšanās, kas var palīdzēt nākotnes profesijas izvēlē.

Pieteikties Kārsavas novada pašvaldības piedāvātajām vakancēm "Ēnu dienai" iespējams šeit: enudiena.lv/vakances. Jauniešiem jānorāda īss pamatojums, kādēļ vēlas "ēnot" konkrēto speciālistu. Saņemot vairākus pieteikumus uz vienu vakanci, ēnojamā persona izvērtēs skolēnu motivāciju un izlems, kurus uzaicināt sekot līdzi darba gaitām 11.februārī. Tādēļ aicinām jauniešus rūpīgi un pārdomāti aizpildīt šo sadaļu pieteikumā.

"Ēnu diena" ir izglītojošs profesionālās orientācijas pasākums 1. – 12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu, kļūst par darbinieku "ēnām" un četru līdz sešu stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Programmas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, tādējādi spertot pirmos soļus sapņu karjeras virzienā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
porn

Enrique

Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal


ienāktreģistrēties