Zuargusa treniņš "Emocionālās inteliģences metodes sevis patstāvīgai attīstīšanai"

Ilze Muceniece, 04.06.2015., 07:47

2015. gada 16. jūnijā no 13.00 līdz 18.00 Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs Zuarguss vadīs treniņu "Emocionālās inteliģences metodes sevis patstāvīgai attīstīšanai", kura laikā tiks apgūtas metodes darbam ar emocijām stresa brīžos, komunikācijā un priekšstatu maiņā, lai pēc kursa apmeklēšanas ikvienam būtu iespēja tās individuāli praktizēt ikdienā.

"Emocionālās inteliģences metodes sevis patstāvīgai attīstīšanai"Treniņš domāts ikvienam, kam dzīvē ir personīgās attīstības, attiecību pārmaiņu vai darba izaicinājumu posms. Sevišķa uzmanība tiek pievērsta emociju nozīmei mācību procesos, kas var būt aktuāli skolotājiem, studentiem un vecākiem.

Ja mūsu intelekts neapzinās ik brīža emocijas un impulsus, tad absolūtajā vairumā gadījumu emocijas un ieradumi vada cilvēku. Tātad nevis intelekts, kā parasti ir pieņemts uzskatīt, bet emocijas un ieradumi nosaka dzīvi, ja vien mēs to neapzināmies.

Emocijas ietekmē gandrīz visu, kas veido mūsu dzīves un darba kvalitāti – spēju strādāt, domāt, pieņemt lēmumus, koncentrēties un komunicēt. Augsta Emocionālā Inteliģence ir process, kurā mēs iemācāmies ar intelektu vadīt savas emocijas.

Svarīgi ir savas emocijas nevis apspiest vai izlikties, ka to nav, bet virzīt un mainīt. No šī apstākļa ir būtiski atkarīga cilvēka veselība, pašsajūta ilgtermiņā, attiecības ar darbu un cilvēkiem. Līdz ar to, tas ir būtiski ne tikai personīgajā, bet arī darba dzīvē un pat garīgajā attīstībā.

Zuarguss ir Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs, kurš jau 4 gadus veido Emocionālās Inteliģences mācību programmas, kas testos uzrāda labu Emocionālās Inteliģences prasmju attīstību. Lektoram ir 15 gadu uzņēmēja pieredze medijos un mārketingā, stažējies "Google" Emocionālās Inteliģences programmā, kā arī sadarbojas ar Bērklijas Universitātes "Greater Good Science Center" mācību metodiku veidošanā.

Maksa par dalību treniņu kursā 40 EUR. Izglītības darbiniekiem un studentiem 50% atlaide. Aicinām iepriekš pieteikties, rakstot: kultura@kalnciemakvartals.lv. Lekcijās ir iespējams būt noteiktam daudzumam cilvēku. Ja esi students vai izglītības darbinieks un Tev pienākas 50% atlaide, lūdzu uzraksti savu pilno vārdu, uzvārdu un vietu, kurā strādā vai mācies. Ar prieku Tevi redzēsim treniņos un paļaujamies uz Tavu godaprātu, ka esi tas, ko uzrakstīji.

Vairāk informācijas kas ir Augsta Emocionālā Inteliģence šeit: zuarguss.com/emocionala-inteligence/.

Vieta un laiks: 2015. gada 16. jūnijs / 1. posms: pl. 13.00 – 15.00; pauze; 2. posms 16.00 – 18.00 / Kalnciema kvartāls, Kalnciema iela 35, Rīga.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties