Video filmēšanas un montāžas kursi

Linda Zālīte, 03.02.2015., 19:51

Alises Rozes Dizaina studija/mācību centrs, uzsākot jauno mācību semestri, piedāvā apgūt Video filmēšanu un montāžu multimēdiju mākslinieka, režisora un operatora Asatuur Keim vadītajos kursos, kas tiek veiksmīgi organizēti jau sesto gadu.

Video filmēšanas un montāžas kursi5 mēnešu video filmēšanas un montāžas kursus - savu autorprogrammu - Asatuurs Keim ir veidojis, iekļaujot gan teorētiskās zināšanas, gan arī praksi.

Kursa programma kā paliekoša vērtība ir nemainīga jau 6 gadus, taču papildus ierastajām lekcijām, reizi mēnesī notiks arī interneta konferences (video lekcijas tiešraidē), kurās kursantiem būs iespēja konsultēties un uzdot jautājumus. Turklāt pamata programma ik reizi tiek atjaunota līdz ar aktualitātēm audio vizuālo darbu producēšanas nozarē.

Savukārt, iegūtās zināšanas kursanti varēs pārbaudīt pēdējos divos kursa mēnešos ar praksi, kuras ietvaros veidos īsfilmu, kas ļaus apgūt video filmēšanu soli pa solim, kā arī iepazīt un apgūt montēšanas programmu, izveidojot scenāriju un attēlojot ideju ar video kameras starpniecību.

Asatuur Keim lekcijas un nodarbības veidojis vairākos blokos. Katrs bloks sastāv no divu dienu lekcijām un vienu lekciju interneta tiešsaitē, kas sevī iekļauj:

  • Kino uzņemšanas process soli pa solim,
  • Skaņas ieraksts,
  • Gaisma. Teorija un prakse,
  • Projekta izstrāde no scenārija līdz gatavai filmai,
  • Video montāžas teorija un prakse.

Nodarbības notiks klātienē reizi mēnesī sestdienā un svētdienā no plkst. 10:00 līdz plkst. 18:00, ar pusdienu pārtraukumu 13:00-14:00. Papildus tam kā jau minēts notiks interneta konferences, kuru laiki tiks precizēti kursa laikā.

Asatuur Keim savas zināšanas apguvis "London Academy of Media Film & TV" un "Brighton Film School", kā arī pilnveidojis zināšanas dažādos multimediju projektos, gūstot plašu pieredzi Anglijā, Spānijā, Krievijā un ASV.

Vairāk par Asatuuru Keim un viņa daiļradi var uzzināt šeit www.asatuurs.com.

Vairāk par Asatuur Keim kursu: www.arstudio.lv.

Alises Rozes Dizaina studijas ir vieta Rīgas centrā, kur astoto gadu tiek organizēti augstas kvalitātes mākslas kursi. Mācību centrā kursus pasniedz atzīti, talantīgi un iedvesmojoši sava amata meistari. Viņi sadarbībā ar Alises Rozes Dizaina studiju atspoguļo ideju par vietu, kur pieaugušie patīkamā atmosfērā var izpausties pašu izvēlētos mākslas veidos un augstā līmenī apgūt jaunas prasmes.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties