Sākusies pieteikšanās Strukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferencei

Linda Kalniņa, 02.10.2015., 06:54

Latvijas Jaunatnes padome (LJP) aicina lēmumu pieņēmējus (pašvaldību pārstāvjus, deputātus, darbiniekus), Saeimas deputātus, ministriju un plānošanas reģionu pārstāvjus, jauniešus, jaunatnes darbiniekus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, jaunatnes darba pētniekus un citus interesentus piedalīties Strukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferencē, kas notiks no 29. līdz 31. oktobrim, Rīgā.

Sākusies pieteikšanās Strukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferenceiKonferences mērķis ir izstrādāt rīcību priekšlikumus ES jaunatnes konferences rekomendāciju ieviešanai Latvijā jauniešu politiskās līdzdalības veicināšanai. Konferencē būs iespēja iepazīties ar Strukturētā dialoga IV cikla ieviešanu Latvijā, citu valstu pieredzi un pētījuma par jauniešu politisko līdzdalību Latvijā rezultātiem, kā arī aktuālākajiem pasākumiem Latvijā 2015-2016. gadā jaunatnes politikas jomā. Pieteikšanās konferencei notiek līdz 11. oktobrim. Konferences programma un pieteikuma anketa ir pieejama LJP mājas lapā www.ljp.lv.

Konference ir noslēguma pasākums Strukturētā dialoga IV cikla aktivitātēm Latvijā, kura galvenā tēma ir jauniešu iespēju veicināšana politiskai līdzdalībai. Strukturētais dialogs ir process, kas jauniešiem, politikas veidotājiem un īstenotājiem sniedz iespēju aktualizēt jaunatnes politikas problēmjautājumus vietējā, nacionālā un Eiropas līmenī.

Konferenci organizē Latvijas Jaunatnes padome ar Eiropas Komisijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Eiropas Savienības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties