Spīķeru muzikālā darbnīca bērniem

Rinta Bružēvica, 22.03.2010., 16:23

VSIA "Latvijas Koncerti" aicina bērnus vecumā no 6 līdz 12 gadiem iepazīties ar dažādiem mūzikas instrumentiem Spīķeru muzikālajā darbnīcā svētdien, 28. martā pl. 12.00 Spīķeru koncertzālē.

Šoreiz Spīķeru muzikālajā darbnīcā mazie apmeklētāji varēs ieklausīties flautas, blokflautas un sitaminstrumentu skaņās, kā arī paši tos izmēģināt. Ar bērniem darbosies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi - flautiste Anete Toča, sitaminstrumentu virtuozs Rihards Zaļupe, Rīgas Doma kora skolas blokflautu skolotāja Dagnija Tuča, kā arī mūzikas skolu audzēkņi - topošie flautisti un perkusionisti. Spīķeru muzikālā darbnīca bērniem

"Katram bērnam būs iespēja izbaudīt un izjust, kā maza koka kastīte atdarina zirga pakavu dipoņu; kā elpas atdzīvināta ieskanas sudraba flauta, ko kādreiz spēlējis ne tikai karalis, bet pats Meža dievs; kā arī redzēt un sadzirdēt tik retu instrumentu kā basa flauta", atklāj "Latvijas Koncertu" producente Karina Bērziņa. "Savukārt vismazākie bērni ar mazu svilpīšu un tarkšķīšu palīdzību varēs kļūt par vēja balsīm un meža gariņiem, jo turpat uz vietas tiks radīta muzikāla pasaka, kurā atradīsies kāda izteiksmīga lomiņa arī vecākiem", piebilst Bērziņa.

Instrumentus Spīķeru muzikālajai darbnīcai būs sarūpējušas firmas "Yamaha", "Orhid" un SIA "RDL" Mūzikas Centrs.

Kā allaž nodarbības papildinās video. Šajā reizē tā būs "Latvijas Koncerti" veidotā filmiņa par mūzikas instrumentiem. Neizpaliks arī grāmatu un mūzikas ierakstu tirdziņš, foto stūrītis un "Bufete" ar Spīķeru gardumiem.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties