"RockUp" festivāla fotokonkurss

Andrejs Voroncovs, 15.06.2015., 10:49

Piedalies fotokonkursā un laimē 2 ielūgumus uz "RockUp" festivālu, kas notiks šā gada 7.-9. augustā, atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā.

"RockUp" festivāla fotokonkurss"RockUp" festivālā īpaši tiek akcentēta "pin-up" kultūra, kura attīstījās jau pirms Otrā Pasaules kara, kad avīzes un plakātus iekaroja starojošas dāmas ar sarkanām lūpām, košiem tērpiem un iespaidīgām frizūrām.

Tāpēc tiek rīkots foto konkurss tieši daiļā dzimuma pārstāvēm. Ja vēlies pievienoties šim ceļojumam laikā, tad sūti savu "pin-up" foto uz e-pastu andrejs@rockup.rocks ar norādi "foto konkurss", fotogrāfijas tiks publicētas "RockUp" festivāla Facebook lapā un nodotas skatītāju balsojumam, un varbūt tieši tu iegūsi savā īpašumā divus ielūgumus uz "RockUp" festivālu!

Atgādinām, ka 7. un 8. augustā atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā pirmo reizi notiks "RockUp" festivāls. Festivāla rīkotāji cer, ka tas kļūs par ikgadēju pasākumu un klasiskā rokenrola un "pin-up" kultūra gūs savu popularitāti arī Latvijā.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena būs EUR 25. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.

Vairāk informācijas par māksliniekiem iespējams atrast festivāla mājas lapā: rockup.rocks.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties