Noslēgušās starptautiskas apmācības jaunatnes darbiniekiem

Žigimants Krēsliņš, 07.04.2015., 07:10

Veiksmīgi ir noslēgušās Bērnu un jauniešu biedrības "Liepājas Jaunie Vanagi" organizētās starptautiskās apmācības "Youth voice- social support", kuras tika realizētas programmas "Erasmus+" ietvaros.

"Youth voice- social support"Šo apmācību galvenais mērķis bija mācīt jaunatnes darbiniekiem kā sniegt jauniešiem nepieciešamās prasmes lai veiksmīgi iekļautos darba tirgū, kā arī būt spējīgiem jauniegūtās zināšanas nodot tālāk jau atgriežoties mājās. Projekts risinājās Pāvilostas novada viesu mājās "Lenkas", kopumā tajās piedalījās 30 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Čehijas, Austrijas, Slovēnijas, Bulgārijas, Horvātijas, Turcijas, Beļģijas, Rumānijas un Itālijas.

Apmācību gaitā dalībnieki iepazinās ar situāciju dažādās valstīs, kopīgi diskutēja un meklēja risinājumus dažādām jauniešu problēmām, kas liedz veiksmīgi piedalīties darba tirgū. Tika izspēlētas vairākas simulācijas, kopīgi apmeklēts Liepājas Biznesa inkubators, kā arī jaunieši no speciālistiem uzzināja kādas ir biežāk pieļautās kļūdas darba intervijās.

Protams, neiztika bez humora un kuriozām situācijām, bet tas ir neatņemams atribūts LJV organizētajos pasākumos.

Atskatoties uz projektu kopumā, var apgalvot, ka tas bija viens no sekmīgākajiem mūsu organizētajiem projektiem. Jau šobrīd ir padomā vairākas idejas nākotnes sadarbībai, kā arī tiks īstenoti projekti, kas tapa sadarbojoties ar jau esošajiem partneriem.

Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties