No semināra atgriežas apņēmības pilni

Liene Jansone, 30.03.2010., 18:09

Nedēļas nogalē Bērnu un jauniešu biedrības "Liepājas Jaunie Vanagi" jaunieši devās 3 dienu izbraukuma seminārā projekta "Brīvā laika pavadīšanas iespējas "Es zinu, kur esmu!"" ietvaros.

No semināra atgriežas apņēmības pilniIlgi gaidītais plānošanas seminārs norisinājās viesu namā "Chillinn", kur mēs varējām gan produktīvi strādāt, gan atpūsties.

Projektu "Brīvā laika pavadīšanas iespēja "Es zinu, kur esmu!"" finansiāli atbalsta Sorosa fonds – Latvija. Plašāka informācija par Sorosa fonda – Latvija atbalsta virzieniem pieejama internetā www.sfl.lv.

Pirmā diena tika veltīta, lai dalībnieki iepazītos, sadraudzētos un veidotu nepiespiestu atmosfēru. Otrā un trešā diena tika veltīta projektu izplānošanai, pienākumu sadalei un izvērtēšanai. Šajās dienās tika izplānoti dažādi projekti, paralēli jau esošajiem projektiem mūsu gada plānā. 2010. gads LJV noteikti nebūs garlaicīgs, jo tika izplānoti tādi pasākumi, kā nodarbības bērniem un tīņiem, laivu brauciens, riteņu izbraukums, stopēšana, bērnu dzimšanas dienu tematiskās ballītes, seminārs jaunajiem biedriem, Ginesa rekords, izdzīvošanas nometne, Vislatvijas LJV sadarbības organizāciju salidojums un starpskolu sporta spēles. Kā arī tika izplānot projekts "Mēs ejam pie Jums, lai Jūs būtu ar mums!", kura ietvaros notiks četri pasākumi bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem četros dažādos Liepājas rajonos.

No semināra atgriežas apņēmības pilniJaunieši no semināra mājās devās apņēmības pilni, realizēt izplānotos projektus, kā arī ar labi padarīta darba sajūtu.

Biedrību atbalsta Islandes un Lihtenšteinas un Norvēģijas EEZ finanšu mehānisms un Latvijas valsts, ar Sabiedrības Integrācijas Fonda starpniecību un Liepājas pilsētas dome.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties