Rīgas kultūras un tautas mākslas centrs "Mazā ģilde" uzņem jaunus dalībniekus

Indra Vilde, 06.09.2010., 12:58

Rīgas kultūras un tautas mākslas centrs "Mazā ģilde" uzņem jaunus dalībniekus amtiermākslas un tautas lietišķās mākslas kolektīvos 2010./2011. gada sezonā. Laipni gaidīti gan pieaugušie, gan bērni.

Iesaistoties kādā no kultūras nama piedāvātajiem amatiermākslas un lietišķākās mākslas kolektīviem, ikvienam ir lieliska iespēja attīstīt savu talantu, kā arī interesanti un radoši pavadīt savu brīvo laiku.

"Mazajā ģildē" pastāvīgi darbojas 18 tautas mākslas kolektīvi. To vidū starptautisko konkursu laureāti: jauniešu kori "Balsis", "Sonore", "Mūza", vīru koris "Frachori", kā arī senioru sieviešu koris "Sudrabotā gaisma". Jauniešus savā pulkā aicina Rīgas pilsētas un daudzu starptautisku konkursu laureāti - tautas deju ansambļi "Līgo" un "Daiļrade". Savukārt bērni un jaunieši aicināti "Mazās ģildes" kolektīvos: tautas deju ansamblī "Dzintariņš", teātra studijā "Vinnijs", vokālajā ansamblī "Palāsītes" un bērnu zīmēšanas studijā. Arī pieaugušie, kuri labprāt apgūtu zīmēšanas un gleznošanas pamatus, kā arī vēlētos izkopt savu māksliniecisko gaumi, aicināti iesaistīties gleznošanas studijā "Ģilde". Jaunus dalībniekus savā pulkā labprāt redzētu arī tautas lietišķās mākslas studijas: "Kamene "un "Tīne", kuru darbi izstādēs iepriecina ne vien ar labu gaumi, bet arī ar augstu māksliniecisko izpildījumu. Tāpat kultūras namā darbojas kinostudija "Ģilde", kas aicina apgūt kino, video, audio montāžas pamatzināšanas, uzzināt jaunāko par video tehnoloģijas attīstību, kā arī iegūt informāciju par dokumentālā kino vēsturi.

Papildinformācija pieejama: interneta vietnē - www.gilde.lv/maza, vai pa tālruni - 67037984

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties