Vēl nedēļu varēs iesniegt darbus konkursam "Mana lauku sirsniņa"

Biedrības „Kultūras aktīvistu apvienības OPĀ” , 12.02.2010., 08:03

Biedrība "Kultūras aktīvistu apvienība "OPĀ"" aicina nepalaist garām iespēju piedalīties konkursā "Mana lauku sirsniņa".

VVēl nedēļu varēs iesniegt darbus konkursam "Mana lauku sirsniņa"ēl tikai nedēļu gaidīsim dažādas fotogrāfijas, kolāžas, zīmējumus vai arī citas instalācijas, kuras Tavuprāt atbilst šī konkursa nosaukumam. Darbi jāiesniedz līdz 19. februārim sūtot uz e-pastu apvieniba.opa@gmail.com vai ienesot Liepājas latviešu biedrības namā, 83. kabinetā. Labāko darbu autoriem būs pārsteigumu balvas.

Ik katrs no mums kādreiz ir biji laukos un izbaudījis dažādas lauku veltes. Kādam lauki var saistīties ar nakts peldēm upē, makšķerēšanas prieku, gulēšanu sienā, kartupeļu talku, pirmo mājdzīvnieku vai vienkārši jautrāko zaļumballi. Dalies savās asociācijās un atmiņās par dzīvi laukos. Kas ir Tava Lauku Sirsniņa? Konkursu organizē biedrība "Kultūras aktīvistu apvienība Opā", kura 2010. gadā realizē projektu "Lauki Tev un Man". Projekts top sadarbībā ar Starptautisko programmu aģentūras "Jaunatne darbībā" atbalstu un ietver aktivitātes, kas veicinātu un aktualizētu dzīvi lauku reģionos.

Izsakām lielu paldies atbalstītājiem: Tn "Kurzeme", Liepājas 1. rokkafejnīcai, Liepājas Jaunatnes centram un portālam www.jauns.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties