Lekcija "Psiholoģiskā spiegošana" Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 05.02.2015., 11:38

2015.gada 16.februārī plkst.18:30 Kalnciema kvartālā notiks lekcija "Psiholoģiskā spiegošana", kuru vadīs psihoterapeite, publiciste un rakstniece, Latvijas Geštalta biedrības prezidente, Evelīna Grava, un vadības procesu un personāla apmācības konsultants/psihoterapeits, Latvijas Geštalta biedrības biedrs Agris Grava.

"Psiholoģiskā spiegošana"Ikdienas dzīvē cilvēki – gan ierindas darbinieks, gan vadītājs sastopas ar neskaitāmām situācijām, kad lielā informācijas gūzmā, kura nereti ir pretrunīga, jāpieņem nekļūdīgs lēmums, jānovērtē situācijas ietekmes riski un attīstības iespējas. Šo darbu apgrūtina gan iekšējās pretrunas, gan ārējo apstākļu un cilvēku ietekme. Kā saglabāt objektīvu redzējumu par apkārtējo vidi un cilvēku izpausmēm, un visā izvērtēt personīgo, tīro, neietekmēto attieksmi un viedokli? Kā redzēt vairāk un dziļāk, nekā to ierasts darīt sociālo normu līmenī. Kā nosacīti "izspiegot", lai uzzinātu un atklātu patieso informāciju?

Vārds "spiegot" ietver slepenības un manipulāciju oreolu. Cilvēki tā uzskata, nezinot šīs nodarbes vēsturi, jēgu un domā tikai par politisko, militāro vai rūpniecisko spiegošanu. Psiholoģisko spiegošanu varam nosaukt par pozitīvo spiegošanu, jo tās pamatā ir esošās un apkārtējiem nenovērtētās, neatpazītās informācijas nolasīšana un sapratne.

Lekcija notiks Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā. Lekcijas ieejas maksa 10 EUR. Lūdzam lekcijai iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: kultura@kalnciemakvartals.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties