Notiks lielākais Latvijas jauniešu NVO festivāls "Jaunieši iesaistās"

Linda Kalniņa, 23.03.2015., 08:15

24.martā, Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā no plkst. 12:00 līdz 21:00 Latvijas Jaunatnes padome (LJP) sadarbībā ar vairāk nekā 30 jauniešu nevalstiskajām organizācijām (NVO) aicina jauniešus uz lielāko Latvijas jauniešu NVO festivālu "Jaunieši iesaistās".

"Jaunieši iesaistās"Jauniešu NVO festivāls tiek organizēts ar mērķi veicināt savstarpējo pieredzes apmaiņu un sadarbību starp jauniešu organizācijām un organizācijām, kas strādā ar jauniešiem no visas Latvijas. Aicinām jauniešus, jauniešu līderus, jaunatnes darbiniekus un ikvienu interesentu piedalīties lielākajā Latvijas jauniešu NVO festivālā! Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

Visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties vairāk kā 50 dažādās jauniešu organizāciju sagatavotajās aktivitātēs. Programmas "Es zinu!" daļā jaunieši aicināti pārbaudīt un pilnveidot savas zināšanas, apgūt jaunu pieredzi un prasmes mobilitātes, jauniešu līdzdalības, debašu, karjeras attīstības un aktīvā tūrisma meistarklasēs. "Es varu!" daļā būs iespēja līdzdarboties praktiskajās un radošajās aproču, nozīmīšu, gleznošanas, suvenīru, pastkartīšu, kolāžu veidošanas darbnīcās un dažādās erudīcijas spēlēs. Ar jauniešiem interesantiem deju un muzikālajiem priekšnesumiem, "Es daru!" daļā uzstāsies mūziķi un deju grupas – Agnese Rakovska un Pareizās elpošanas studijas audzēkņi, Andris Kivičs, Anna Dubovika, Edijs Fuksis, grupa "Entropija", Inga Indriksone, Linda Liepiņa, deju studija "Demo", deju grupa "The Others", "Juicy" un citi.

Šis pasākums ir ne tikai iespēja jauniešiem būt kopā, mācīties vienam no otra, bet arī pievērst plašākas Eiropas uzmanību jauniešu NVO darbam Latvijā. 23.-26.martā Rīgā norisināsies Eiropas Jaunatnes konference, kur tiekas vairāk kā 200 jaunieši un politikas veidotāji no visas Eiropas, lai Itālijas–Latvijas–Luksemburgas prezidentūru trio ietvaros vienotos par rekomendācijām Eiropas Komisijai jauniešu politiskās līdzdalības veicināšanai. Informācija par konferenci www.es2015.lv un "EU Youth Conference Riga", Facebook lapā.

Pasākums tiek organizēts ar Eiropas Komisijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Eiropas Savienības programmas "Erasmus+" finansiālu atbalstu. Festivāla programma un plašāka informācija: www.ljp.lv.

Festivālā piedalīsies LJP dalīborganizācijas - Bērnu un Jauniešu centrs "Dari Vari", biedrība "Creative Minds for Culture", "ESN Riga", "Homo Ecos:", "Jaunatnes līderu koalīcija", "Jaunatne smaidam", Jauniešu studija "BaMbuss", Klubs "Māja" - jaunatne vienotai Eiropai, "Latvijas Jauno Zemnieku klubs", "Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne", ''Latvijas Mazpulki'', "Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija", jauniešu organizācija "Nītaureņi", Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācija "Papardes zieds", nodibinājums "Palīdzēsim.lv", "Patvērums "Drošā māja"", "Piedzīvojuma Gars", "Pozitīvā Doma", "Projektu darbnīca kopienām", Saldus jauniešu dome ''Es un mēs", radošā apvienība jauniešiem "TREPES" un LJP sadarbības partneri – Bērnu un jauniešu apvienība "Rīts", Brocēnu brīvprātīgie jaunieši, "Dzīvnieku brīvība", Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, apvienība "JUMS", biedrība "Kalsnavas jaunieši", Latvijas Platforma attīstības savdabībai, biedrība "Mēs dejai", LGBT "Mozaīka", "NEXT", Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija, Vienotības Jaunatnes organizācija, "Zaļā brīvība", biedrība "QUO tu domā?".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties