Jauktais koris DeCoro uzņem jaunus dziedātājus

Aija Liepiņa, 21.07.2010., 13:04

Aicinām sajūtās jaunas, dziedošas personības otrdienas un ceturtdienas vakaros pievienoties jauktā kora DeCoro pulkam.

Jauktais koris DeCoro uzņem jaunus dziedātājusGaidām tos, kas vēlās gūt piepildījumu no kopīga procesa gan mēģinājumos, gan skatuves mirkļos, lai jau augusta sākumā pavadītu piecas dienas Rojā – kora nometnē, gatavojoties jaunajai sezonai.

Piesakies uz noklausīšanos jauktajam korim DeCoro, aizpildot pieteikuma anketu http://www.lu.lv/decoro un nosūti uz choir.decoro@gmail.com.

Pieteikties iespējams līdz 27. jūlijam. Noklausīšanās 22. un 27. jūlijā no plkst.18 LU Bioloģijas fakultātes (Kronvalda bulvāris 4) 2. auditorijā.

Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes jauktais koris DeCoro ir Latvijas Universitātes (LU) mākslinieciskās pašdarbības kolektīvs, kas darbojas kopš 2007.gada augusta.

Kora pamatsastāvs ir izveidojies, atdaloties no LU Studentu biedrības Dziesmuvara jauktā kora, kas pēc atjaunošanas darbojas kopš 2000.gada oktobra. Kora nosaukums DeCoro tulkojumā no itāļu valodas nozīmē "gods".

Koris savā īsajā pastāvēšanas laikā jau paguvis piedalīties vairākos konkursos. Koris piedalījies Dziesmu un deju svētkos, starptautiskajā koru konkursā Riminī Itālijā un startējis starptautiskajā koru konkursā Tallinā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties