Jauno mediju nedēļa Aizputes IDEA House

Biedrība NEXT, 26.07.2010., 08:22

No 26. līdz 30. jūlijam Aizputes IDEA House norisināsies jauno mediju nedēļa, kuras ietvaros jauniešiem būs iespēja piedalīties Video & Foto darbnīcās.

Jauno mediju nedēļa Aizputes IDEA HouseDarbnīcās aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 15 – 25 gadiem. Projektu IDEA House īsteno biedrība NEXT sadarbībā ar Aizputes novada domi un Sorosa fondu – Latvija.

"Jaunie mediji mūsdienās ir ļoti aktuāla tēma cilvēku, īpaši jauniešu, vidū. Caur fotogrāfēšanu, filmēšanu un blogošanu jaunieši pauž savu viedokli par sev aktuāliem jautājumiem un attēlo savu dzīvi. Ir ļoti svarīgi viņiem sniegt iespēju sevi šajā jomā pilnveidot. IDEA House, sekojot jauniešu vajadzībām, piedāvā tiem piedalīties dažādās darbnīcās, kurās var iegūt dažādas nākotnē noderīgas prasmes un iemaņas," stāsta Foto darbnīcas vadītāja, Liene Zīlīte.

Visas nedēļas garumā jauniešu mājā IDEA House norisināsies jauno mediju darbnīcas. No pirmdienas līdz trešdienai jauniešiem būs iespēja pilnveidot sevi video filmēšanas un montēšanas jomā, savukārt ceturtdiena un piektdiena būs veltīta foto uzņemšanai un apstrādei. Video darbnīcu vadīs datordizainere Linda Jerumane, taču foto darbnīcas vadītāja būs Liene Zīlīte.

"Šī nedēļa būs kā labs iesākums augustā notiekošajām starptautiskajām apmācībām "Ideju aizstāvība caur mākslu un performancēm". Mediju nedēļas laikā iegūtās foto un video prasmes palīdzēs jauniešiem dokumentēt un iemūžināt augusta apmācību norisi, lai visas nodarbības pēcāk digitālā formātā būtu pieejamas ikvienam interesentam," informē IDEA House vadītāja Ance Zemžāne.

Projekta IDEA House mērķis ir veicināt Aizputes jauniešu iespējas kļūt par sabiedrības resursu un tas tiek īstenots ar Aizputes novada domes un Sorosa fonda - Latvija atbalstu.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties