Jaunatnes darbiniekus aicina uz starptautiskām apmācībām par sociālo kapitālu

Linda Kalniņa, 29.12.2015., 16:30

Jaunatnes darbinieki, jaunatnes lietu speciālisti un ikviens, kas iesaistīts darbā ar jauniešiem tiek aicināts piedalīties starptautiskās apmācībās "Sociālā kapitāla attīstības rīki", kas notiks 15. janvārī, viesnīcā "Days Hotel Riga VEF".

"Sociālā kapitāla attīstības rīki"Apmācības organizē biedrība "Sociālais inovācijas centrs" sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi (LJP), un to uzdevums ir informēt jaunatnes darbā iesaistītos par sociālā kapitāla vērtību ekonomikā un attīstības rīkiem, diskutēt kā labāk attīstīt sociālo kapitālu jaunatnes jomā, attīstīt sociālo kapitālu starppersonu līmenī un izveidot individuālu sociālā kapitāla attīstības plānu. Apmācībās piedalīsies jaunatnes darbā iesaistītie no Latvijas, Igaunijas, Polijas, Lietuvas un Rumānijas. Dalība apmācībās ir bezmaksas. Lai pieteiktos, interesentiem jāreģistrējas tiešsaistē: goo.gl/kdL8wh. Apmācību programma: goo.gl/ifBt60.

Apmācības tiek organizētas projekta "Sociālais kapitāls kā rīks jaunatnes pilsoniskai līdzdalībai Austrumeiropas valstīs" (SOCAP) ietvaros. Projekta ietvaros tiek īstenotas daudzveidīgas aktivitātes jauniešiem un jaunatnes līderiem gan Latvijā, gan partneru valstīs. Iesaistoties projekta aktivitātēs ikvienam dalībniekiem būs iespēja vairāk uzzināt par sociālo kapitālu, kā to vairot, kā arī līdzdarboties mācību filmu veidošanā un popularizēšanā, apgūt jaunas prasmes diskusiju vadīšanā, argumentēšanā, iepazīties ar dažādu valstu labās prakses piemēriem jauniešu līdzdalības veicināšanai un paust savu viedokli par aktuālām tēmām speciāli projektam izveidotā interneta vietnē - civicyouth.eu/lv/. Aktīvākie interneta vietnes lietotāji saņems vērtīgas balvas – telefonu, planšetdatoru un "gudro" pulksteni.

Projektu īsteno biedrība "Sociālais inovāciju centrs" sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi un partneriem no Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas. Projekta ietvaros tiek īstenotas daudzveidīgas aktivitātes jauniešiem un jaunatnes līderiem gan Latvijā, gan partneru valstīs. Plašāka informācija par apmācībām: www.ljp.lv un www.socialinnovation.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties