"Ja esi savādāks" jauniešu koference

Inga Ružicka, 09.10.2015., 11:07

Šogad, 24. oktobrī Rīgas Stradiņa universitātē pirmo reizi Latvijā jauniešu koference par pašu pieredzēto, izzināto, saprasto.

"Ja esi savādāks" jauniešu koferenceKatra jauna paaudze ienāk dzīvē ar savu unikālu pieredzi, ar jaunu pasaules redzējumu, ar jaunām iespējām un arī ar alternatīvu dzīvesveidu.

Konferences mērķis ir dalīties pieredzē par to, kas mēs patiesībā esam, kā ir atnākusi izpratne, par to, kas mēs esam, jo šī sapratne palīdz cilvēkam iet pa dzīvi ar pārliecību un prieku acīs. Ja cilvēks spēj pieņemt lēmumus ar iedvesmu un prieku, nevis baidoties un šauboties, tad tā ir vērtība, kas sekmē visas sabiedrības attīstību un uzplaukumu, kurā katram ir iespējams dot savu patieso ieguldījumu cilvēces labā.

Ar dalībniekiem pieredzē dalīsies: labdarības fonda "Eurika" vadītājs un  "Latvijas lepnums 2008" Matīss Barkovskis, "Latvijas lepnums 2013", "Sirds siltuma darbnīcas" vadītāja, dziedniece Linda Vītoliņa, Pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis,  "Džuņ Juaņ Cigun" skolas instruktore Vita Riekstiņa,  indigo skolas vadītājs un smieklu jogas pasniedzējs Gints Barkokvskis,  pareģotāja un dziedniece Agnese Jete Ziediņa,  "Dzīve mežā" īstenotājs Reinis Rauskis,  dvēseles pētniece, gids pašam pie sevis Inga Ružicka, telepāte un astroloģe  Kate Štamere,  gongu un reiki speciāliste Inga Rancāne.

Uz konferenci aicinam studentus, vidusskolniekus un visus, kuri sirdī jūtas jauni, kuri jūtas savādāk, kuri vēlas dzīvot savādāk un vēlas uzzināt, kā to prot darīt citi un ko darīt pašiem.

Plānots, ka konferencē "Ja esi savādāks" piedalīsies vairāk nekā 200 Latvijas augstskolu studentu, vidusskolnieku un vienkārši cilvēki, kuri jūtas savādāk.

Kādus lēmumus un izvēles ir pieņēmuši cilvēki, lai ļautos sev, savai sirdij un Visumam? To uzzināsiet atnākot uz konferenci un uzdodot savus jautājumus.

Detalizēta informācija atrodama šeit: reinkarnacija.com.lv/wppage/2015-jauniesu-konference/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties