Izsludina dalībnieku uzņemšanu 2010/2011 sezonai

Ilona Brūvere, 02.09.2010., 11:09

Rīgas pašvaldības Kultūras iestāžu apvienība 2010/2011 sezonā piedāvā rīdziniekiem bezmaksas amatiermākslas nodarbības visām vecuma un sociālajām grupām.

Tā ir iespēja ikvienam attīstIzsludina dalībnieku uzņemšanu 2010/2011 sezonaiīt savu radošo potenciālu un papildināt zināšanas dažādās kultūras un mākslas jomās. Dziedot korī izkopt muzikalitāti, izzināt skaņas, balss un ritma saskaņas noslēpumu un piedalīties muzikālas harmonijas tapšanā. Dejojot izjust prieku sadancošanā un aizmirst ikdienu, lai satiktu jaunus draugus un paziņas, piedalītos svētkos un būtu kopā priecējot skatītājus svētku koncertos.

Jaunus dalībniekus visos amatiermākslas kolektīvos aicina pieteikties Rīgas Kultūras un atpūtas centrs Imanta, Kultūras centri Iļģuciems Ziemeļblāzma, kā arī Koncertorganizācija Ave Sol, kas blakus profesionālu mākslinieku koncertiem, regulāri organizē spīdošus amatiermākslas pasākumus un koru skates.

Ave Sol pastāvīgi darbojas 10 amatierkolektīvi. To vidū ir tādi publikas iemīļoti kamerkori kā Motus un Amedeus, lībiešu dziesmu ansamblis Livlist un plašu starptautisku atzinību guvušais jauniešu koris Kamēr…, kura meistarība un muzikalitāte neatpaliek no profesionāliem kora mākslas izpildītājiem.

Bērni un jaunieši savus talantus var izkopt bērnu koklētāju ansamblī Spārīte, vokālajos ansambļos Dvīņi un Magonīte. Seniori laipni gaidīti korī Dziedošie draugi. Toties Audēju studija piedāvā nodarbības vairākos tekstilmākslas virzienos sākot no adīšanas un tamborēšanas, līdz pat segu aušanai, mežģīņu darināšanai un dažādām patchwork tehnikām.

Kultūras centrā Imanta jaunus dalībniekus aicina pieteikties sieviešu koris Līga, leģendārais vīru koris Absolventi, jauktie kori Namejs un Silvicola, bērnu un jauniešu koris un bērnu popgrupa Tu un es. Rīgas amatierkolektīvu nodarbības notiek ne tikai Rīgas centrā un Imantā, bet arī Pārdaugavā, Rīgas skolēnu pilī un Kultūras centra Iļģuciems skatītāju un mēģinājumu zālēs, kur muzicē, dzied, dejo, spēlē teātri un lietišķās mākslas studiju praktiskajās nodarbībās piedalās 18 kolektīvi. Tautas lietišķās mākslas studijas Rītausma, Zīle, Irbi, Austra Puduris, Ataudze un Atkalnis, populārie un svētkos tik pieprasītie Hāgenskalna muzkanti, jauniešu deju kolektīvi Latve un Dejotprieks.

Vokālie ansambļi bērniem un pieaugušajiem, koklētāju ansamblis Ilga un kamerkoris Muklājs, kā arī amatierteātri Rampa un Piektais tramvajs.

Dalībnieku uzņemšana notiek arī 12 Kultūras pils Ziemeļblāzma amatiermākslas kolektīvos. Jaunus dalībniekus aicina koklētāju ansamblis Pūt vējiņi, Tautas deju ansambļi Auda, Zalktis, Lelde un Bitīte, jauktie kori Rudens dziesma, Vivat, sieviešu koris Daiļrade, bērnu vokālais ansamblis Nāriņa, keramikas studija Ceplis un tēlotājmākslas studija Ziemeļblāzma.

Ja vēlies sev dāvāt ko patiesi vērtīgu, tad viss, ko tu vari, ir padarīt savu dzīvi skaistāku izzinot pasauli un iepazīstot to visā, kas spēj dāvāt prieku.
Onorē de Balzaks.

Kontaktinformācija:

Kultūras un atpūtas centrs "Imanta" – 67424358, www.kc-imanta.lv
Kultūras centrs "Iļģuciems" - 25486092
Kultūras pils "Ziemeļblāzma" - 25488536
Koncertorganizācija AVE SOL – 67181130, www.avesol.riga.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties