Interneta domēns ".eu" atklāj savu akadēmiju

undine, 19.06.2015., 08:02

Bezpeļņas organizācija EURid, kas pēc Eiropas Komisijas norīkojuma pārvalda augstākā līmeņa domēnu .eu. ar prieku paziņo par ".eu" domēna akadēmijas atklāšanu!

Interneta domēns ".eu" atklāj savu akadēmiju Šīs iniciatīvas galvenais mērķis ir veicināt nozares kolēģu, reģistratūru un nākamo paaudžu informētību par interneta pamatprincipiem, tā vēsturi, darbību un aspektiem, kas saistīti ar mārketingu, administrāciju, drošību un juridisko pusi.

"Mēs pašlaik veicam labākās pieredzes apmaiņu ar nozares kolēģiem un nodrošinām specifiskas e-mācību platformas interesentiem. Tā kā esam jau sadarbojušies arī ar Eiropas koledžu Brigē un "Scuola Sant’Anna" Pizā, veicot apmācību par interneta pārvaldību, tad domēnu vārdu sistēmas (DNS) pieejamības nodrošināšana jaunajiem absolventiem un universitāšu studentiem šķita dabisks nākamais solis, kā arī vēlējāmies visas iniciatīvas apvienot vienuviet. Mācības ir lieliska iespēja pirmās pieredzes iegūšanai šajā nozarē, un tās ir īpaši pielāgotas katra kandidāta interesēm," komentēja ārējo attiecību menedžeris Džovanni Sepija (Giovanni Seppia).

Sākot ar 16. jūniju, universitāšu studenti un jaunie absolventi .eu reģistrā var pieteikties mācībām, kuru ilgums ir no sešām nedēļām līdz trim mēnešiem.

Interesentus lūdzam rakstīt uz academy@eurid.eu, sīkāk aprakstot jomu, kurā vēlētos paplašināt DNS prasmes, kā arī pieejamības periodu. Kandidātiem jāpievieno CV, kurā norādītas viņu akadēmiskā izglītība. ".eu" izstrādās pielāgotu programmu, lai dalībnieki varētu mācīties un strādāt ciešā sadarbībā ar EURid darbiniekiem.

Lai vairāk uzzinātu par ".eu" akadēmiju un iesaistīšanās iespēju, lūdzu, izmantojiet šo saiti: www.eurid.eu/en/about-us/eu-academy.

.eu domēns ierindojas starp lielākajiem augstākā līmeņa domēniem pasaulē, savienojot vairāk nekā 500 miljonus cilvēku visās 31 valstī vienā interneta identitātē. Kopš domēns tika atvērts reģistrācijai 2005. gadā, reģistrēti vairāk nekā 3,9 miljoni .eu domēnu vārdu. Daudzi uzņēmumi un zīmoli izmanto tīmekļa vietni .eu kā praktisku risinājumu, lai skaidri paustu Eiropas identitāti un savas uzņēmējdarbības mērķus;

EURid ir bezpeļņas organizācija, kas pēc konkursa procedūras un Eiropas Komisijas norīkojuma pārvalda augstākā līmeņa domēnu .eu. EURid strādā ar vairāk nekā 750 akreditētām reģistratūrām un nodrošina atbalstu 24 oficiālajās ES valodās. Lai paustu savu apņemšanos un saistības pret apkārtējo vidi, EURid ir reģistrējusies ES Vides vadības un audita sistēmā (EMAS). EURid galvenā mītne ir Briselē (Beļģijā), bet reģionālie biroji arī Pizā (Itālijā), Prāgā (Čehijas Republikā) un Stokholmā (Zviedrijā). Plašāku informāciju var saņemt vietnē: www.eurid.eu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties