Informatīvs seminārs projektu iesniedzējiem

Iluta Stepanova, 08.09.2011., 08:53

2011. gada 7. oktobrī notiks informatīvs seminārs par jauniešu apmaiņas un iniciatīvas projektu iesnieguma veidlapu aizpildīšanu ES programmā "Jaunatne darbībā".

Seminārs notiks Eiropas Savienības mājā, 2. stāvā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, sākums plkst. 11:00 - par jauniešu apmaiņas projektiem, plkst. 13:00 - par jauniešu iniciatīvas projektiem. Semināru organizē valsts aģentūra "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra".

Ja gatavojaties iesniegt projektu uz 1. novembri vai citiem termiņiem, tad seminārs palīdzēs izprast, kā pareizāk aizpildīt projekta iesnieguma veidlapas un budžeta tabulas. Semināra laikā projektu koordinatori iepazīstinās ar projektu iesnieguma anketām, izskaidros finansēšanas noteikumus, visbiežāk pieļautās kļūdas, kas radušās, aizpildot iesnieguma veidlapas, kā arī atbildēs uz citiem interesentu jautājumiem. Seminārs paredzēts jauniešiem, jaunatnes darbiniekiem un visiem interesentiem, kas vēlas izstrādāt un iesniegt projektu programmā "Jaunatne darbībā" tuvākajā iesniegšanas termiņā.

Semināram var pieteikties līdz 2011. gada 5. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu un sūtot uz e-pasta adresi iluta.stepanova@jaunatne.gov.lv vai uz faksu 67358060. Gaidīsim arī tos, kuri nebūs aizpildījuši anketu un pieteikuši savu dalību, tomēr ir motivēti rakstīt projektu! Pieteikuma anketa un informācija par programmu "Jaunatne darbībā" pieejama mājas lapā www.jaunatne.gov.lv.

Sniedzam konsultācijas, iepriekš piesakoties, arī par Eiropas Brīvprātīgā darba, jauniešu demokrātijas projektiem, jauniešu un jaunatnes politikas veidotāju tikšanās projektiem, apmācību un sadarbības tīklu veidošanas un "Jaunatne pasaulē" projektiem. Konsultācijām var pieteikties, zvanot pa tālr. 67358065.

Programma "Jaunatne darbībā" sniedz iespēju darboties neformāli, veidot un īstenot projektus nacionālā un starptautiskā līmenī, sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas pilsonības apzināšanos un iesaistīt jauniešus Eiropas nākotnes veidošanā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties